Update: What I’m up to

Hoi! Het is alweer een tijd geleden sinds mijn laatste update en ik ben op het moment met veel dingen bezig dus voor de lezers onder ons die graag even snuffelen aan het leven van de blogger, hierbij een update!

Vakantie!
Ik heb de laatste schooldag bij FHC voor dit schooljaar achter de rug. Vorige week en deze week ben ik dan ook vrij voordat ik begin aan mijn minor Spaans. Suuuuuper lekker, maar ik heb m’n weken wel volgepland en dat is helemaal not me. Volledig overzicht verloren dus, maar het feit dat ik alsnog veel avonden in pyjama met een film kan doorbrengen geeft aan dat het nog wel meevalt ;) That reminds meik heb ook La La Land gekeken, zo leuk! Emma Stone & Ryan Gosling jongens… Gouden combi!

Blog changes
Ik ben bezig met het veranderen van Evelienswereld naar een concept waar ik mezelf de toekomst mee in zie gaan. Daar is stiekem nog best veel voor nodig achter de schermen, maar ik ben van plan in ieder geval op relatief korte termijn dit te gaan doen. Tegen die tijd waag ik ook een blogpost aan wat er verandert voor jullie, maar alleen maar good stuff hoor!

Vloggin’
Daarnaast wil ik ook heel graag focussen op mijn YouTube kanaal. Ik merk dat ik superveel plezier heb met het maken & editten van mijn vlogs en wil daarbij nu ook gewone video’s maken waarin ik lijstjes (zoals je ze tegenkomt op mijn blog) maak en bespreek. Het is nog best moeilijk om dit echt te doen (omdat ik me zo druk waan) maar het staat zeker op de planning en ik heb al veel ideeën! Edit: de komende drie vrijdagen komt er zeker een video online! Wil je deze ontwikkeling live meemaken, me op de voet volgen & steun bieden? Abonneer dan hier (gratis) op mijn kanaal! In mijn Rijksmuseum vlog zie je pas echt hoe hoog het sarcasme gehalte in mijn persoonlijkheid kan zijn :’)

Allemaal doelen voor de toekomst dus, waarvan ik hoop dat jullie me blijven volgen en steunen :) 

Loves,

Evelien

4 Reacties

    • 2 februari 2017 / 03:49

      Lief! Ja voor nu stel ik het nog even uit maar zeker plannen! Nu eerst even focus op YouTube

  1. 2 februari 2017 / 17:00

    Succes met alle veranderingen en verbeteringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.