Update: Dit deed ik afgelopen week

Een tijd geleden vroeg ik jullie een enquête in te vullen over Evelienswereld. Eén van de vragen was wat jullie vaker willen zien. Daar werd massaal op gereageerd dat ‘Persoonlijke artikelen’ welkom zijn. Dus hierbij: dit deed ik afgelopen week.

Ik heb geen foto’s van de hele week, want daar heb ik nu eenmaal de discipline niet voor. Daarom maak ik nooit een life in pictures, haha Maar wel een mini vlog van maar liefst 3 hele minuten! Dus, without further ado: deze vijf dingen waren mijn hoogtepunten van de week.

Het foute sinterkerstennieuw feest
Op dinsdagavond organiseerde mijn studievereniging een feest op Stratum. Iedereen werd uitgenodigd om in kerstkleding op te dagen & mee te feesten. Met mijn kerstmuts op heb ik van 21.30 tot 0.00 in het café wat calorieën verbrand door vol overgave te dansen op ‘All I want for Christmas’ en ‘Jingle Bells Rock’. Om twaalf uur zou ik de laatste bus pakken van het station naar huis. Die besloot alleen niet op te dagen. Dus ging ik terug naar het café, tot twee uur. Toen was vaderlief zo aardig om me op te halen na zijn werk. De laatste twee uurtjes waren het overigens helemaal waard. Zo leuk!

Got a job
Wat minder een activiteit is, maar wel een hoogtepunt van de week: ik heb een bijbaantje! Vanaf nu ben ik ‘Tekstschrijver vanuit huis’. Ideaal, want in een pyjama op de bank tekstjes schrijven is zowat mijn dream jobCan you blame me?

Lush buyings
Verder was ik uitgenodigd voor de opening van MyBrand’s nieuwe brandstore in ‘s-Hertogenbosch. Dat zou van 18.00 tot 21.00 uur bezig zijn. Wat ik niet wist, was dat de modeshow pas om half 8 begon. Dus om de tijd te doden ben ik Lush binnengewandeld en man, o, man wat een goede keuze was dat. Ik werd geholpen door Itz (waarschijnlijk verkeerd geschreven). Hij legde me uitgebreid uit waarom Lush hét merk van de eeuw is & hoe bepaalde middelen perfect zijn voor mijn huid. Needless to say dat ik niet met lege handen naar buiten ging. Daar waag ik in de toekomst nog een blogpostje aan!

MyBrand opening
Daarna ging ik toch nog even terug naar de MyBrand store. Uiteraard heb ik die dag gevlogd, dus kijk vooral even de video below.
 

Zaterdagavond stapavond
En als laatste: tegenwoordig ga ik op stap girls. Het duurde even, maar ik heb het stapleven ontdekt. Afgelopen zaterdag was het weer raak en ben ik samen met mijn besties van de middelbare school de nacht in gedanst. Love it!

Hoe was jouw week? Heb je leuke plannen deze week? Let me know!

Loves,

Evelien

4 Reacties

 1. 20 december 2016 / 17:07

  Oeh de Lush is inderdaad altijd goed! Tof dat je erbij mocht zijn! En al helemaal dat je een gaaf bijbaantje gevonden hebt! Zoiets wil ik ook wel hihi!
  Charel schreef laatst…Glitterlips voor kerstMy Profile

 2. 23 december 2016 / 01:00

  Tekstschrijver vanuit huis klinkt echt als n super leuk bijbaantje! Waar doe je dat?

  • 23 december 2016 / 21:04

   Hey Sabine! Ik doe het op dit moment voor Clickcontent.nl, maar er zijn genoeg bedrijven die soortgelijke banen aanbieden. Ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.