Twee radicale keuzes en een shoplog!

Als je goed kijkt naar deze foto dan zie je één van de twee belangrijke keuzes die ik de afgelopen weken heb gemaakt. Vandaag vertel ik je over die twee keuzes die so unlike me zijn én ik deel mijn laatste aankoopjes in een shoplog. Met natuurlijk het leren jack dat ik hierboven draag. I finally found one!

Een tweede gaatje
Waar ik hierboven op doelde, is de tweede oorbel die ik draag. Ja, ja: ultiem watje Evelien heeft een tweede gaatje laten schieten. Ik was er als de dood voor en dat is natuurlijk heerlijk vastgelegd op video. Check mijn vlog:

Sitgirl? Fitgirl? In between
Het is een soort van mijn trademark geworden om sporten te haten. Ik ben nooit zo’n fan geweest van sporten, of een gezonde levensstijl. Toch besloot ik dat het tijd werd om aan mijn conditie te werken en dan meteen maar even buikspieren en sterke armen te fixen Ik vond fitness het leukste vak van gym op school en dus had ik er goede moed in. Nu, twee dagen later, vind ik het nog steeds leuk. Check hieronder hoe ik het er vanaf breng. Oh enneh, don’t worry, ik ben alsnog een sitgirl in hart en nier.

Shoplog: Leren jack en Primark items
Je kent me inmiddels: fashion is my middle name en de laatste weken heb ik te veel voor woorden gekocht. Check hieronder het mooiste leren jack ever en the cutest roze aankoopjes!

 

Thanks voor het kijken en vergeet niet (hier) te abonneren om op de hoogte te worden gehouden van mijn nieuwe video’s!

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.