Tenerife 2016!

Tenerife
Eind juli & begin augustus bracht ik samen met mijn gezinnetje door in Costa Adeje, Tenerife. Ik heb hier vooral geluierd en tussendoor ook nog een mislukte poging tot vloggen gedaan. It was worth a shot, right? ;-). Toch deel ik graag mijn vakantie met jullie.

Het grootste deel van de vakantie bracht ik dus luierend door, op een stretcher in het hotel Gran Tinerfe. Een überdeluxe hotel waar we veertien dagen enorm verwend zijn. Helaas niet veel exciting material daarvan. We hebben letterlijk ontbeten, gelegen, gedineerd en op het terras gehangen. Ik vind het entertainment ’s avonds altijd heel leuk, dus daar keken we dan naar. Overdag liep ik rond met zo min mogelijk make-up en simpele t-shirts. ’s Avonds vond ik het leuk om iets meer aandacht aan mijn outfit te besteden. Dit zijn vier van de outfits die ik droeg:

looks

Vorig jaar gingen we naar ditzelfde hotel. Het was dus al een bekende plek en daarom bleven we veel binnen het hotel. Toch was er één ding dat we niet konden missen: de dolfijnenboot. Vorig jaar waren we op de Royal Delfin gegaan. Een giga boot die de meeste dolfijnen weet te vinden. Daarna gingen we op een kleiner zeilbootje. Daarop zagen we minder dolfijnen, maar ze zaten wel heel dichtbij je. Ze zwommen letterlijk naast de boot! Dit jaar moesten we dat dus weer doen. Dinsdag stonden we klaar voor vertrek bij het reserveren toen bleek dat de eerstvolgende open plek donderdag was. We reserveerden de Mola Mola (aanrader) voor donderdag en gingen met een ander, goedkoper bootje dinsdag alsnog.

Geen succes. We zagen in totaal drie dolfijnen en ditzelfde aantal mensen was ziek op de boot. Ik word zelf ook nogal snel zeeziek, behalve als ik vooraan de boot zit. Dat mocht na 5 minuten niet meer van de kapitein en dus zat ik na een uur ook achterop de boot, in de schaduw, misselijk te zijn. Ellende! Donderdag mochten we wél vooraan zitten en toen was het natuurlijk weer super mooi. Na 2 uur in de brandende zon besloot ik heel even de schaduw op te zoeken achterin. Wrong choice. Ik heb dus blijkbaar geen zeebenen, maar vind het spotten van dolfijnen dit wel waard! Zo leuk. Echt een aanrader! Maar dan dus wel met de juiste boot.

Verder hebben we nu eenmaal niet veel spannends gedaan. Ik heb al het leuke gefilmd tijdens mijn poging vloggen. Heb even geduld meiden, ik probeer een vlogger te worden maar het voelt nog even ongemakkelijk om te praten tegen een camera. Sommige stukken komen dus zonder introductie, dat kan een beetje raar zijn. I’m learning!

 

Alle vlogtips zijn welkom! Ik heb ook bij de CosmoGIRL! gevlogd. Laat me even weten of het jullie leuk lijkt om meer vlogs te zien?

P.S.: vorig jaar deed ik iets super spannends in Tenerife: parasailen. Mocht je nu ook naar dit eiland gaan, wees dan niet bang om dit ook te doen. Ik ben een mega watje en vond er niets eng aan!

 

Loves,

Evelien

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *