SoooHappy Donut Zwemband!

Donut Sooohappy.nl

De afgelopen weken bracht ik door in het heerlijke Tenerife (blogpost volgt). Daar stal ik vooral de show met mijn opblaasbare zwemband, een donut! Hierop lag ik te dobberen in het zwembad van ons uber-de-luxe hotel. Met de mini-donut die mijn drankje dichtbij hield. Love it! 

Deze té leuke donuts komen van SoooHappy. Een webshop vol met leuke musthaves en girly items. Waarschuwing: als je deze website bezoekt ga je niet weg zonder iets te kopen. Ik geloof dat ik hier nog vaak terug ga komen

De grote zwemband had ik al vaker voorbij zien komen op Instagrams van celebs (lees: zoals Shay Mitchell), maar die mini donuts voor je drankjes kende ik nog helemaal niet! Ik vind ze geniaal. Deze komen per drie stuks (paars, chocolade en roze). Ze gaven me het idee om de volgende zomer een pool party te geven met deze cuties in het zwembad. Hoe leuk zou dat zijn?! En tanning on it’s best.

Ken je van die zwembanden waar je meteen uit glijdt omdat je nat bent van het water of glibberig van de zonnebrand? Ik ook. Daar had ik bij deze band dus helemaal geen last van! Echt, het lag zo comfi dat ik er de hele dag in had gelegen als ik niet in no time zou veranderen in een kreeft bij ook maar een beetje zonlicht.

Ook tof: ik heb voor het eerst mijn onderwatercamera uitgeprobeerd en maakte een video van deze band. Check it below. De kwaliteit laat misschien wat te wensen over, maar verder vind ik ‘m echt leuk geworden!

Dusseh, als je nu ook helemaal enthousiast bent geworden… je kunt hier de zwemband kopen voor op het moment maar €15! En hier de mini-donuts voor je drankje. Deze kosten €10. 

Wat vind jij van de donuts? Let me know!

Loves,

Evelien

deze blogpost bevat producten die mij zijn opgestuurd, dat heeft mijn mening niet beïnvloed.

6 Reacties

 1. 17 augustus 2016 / 11:37

  €15 is zeker niet duur voor zo’n hippe donut zwemband. Superleuk! Ik heb er wel al eentje, maar dan van de Kruidvat.

  • 17 augustus 2016 / 13:43

   Tof zijn ze hè! Die heeft Kruidvat idd ook ooit gehad, maar de mini donuts had ik nog nooit gezien!

 2. 18 augustus 2016 / 23:07

  Ik vind deze echt zo cute! Best prijselijk, heb de donut zwemband al vaak aan een duurdere prijs zien staan. Leuk dat je in Tenerife was! ik ga hier in september met mijn vriend naartoe dus ik kijk uit naar je artikel!

  • 19 augustus 2016 / 05:32

   Ah super veel plezier in september! Ze komen overal in verschillende prijzen voorbij idd. Soms denk je echt: hoe durf je dit ervoor te vragen? Maar dit valt hartstikke mee vind ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *