Evelienswereld wordt SMPLE!

Hey guys. Schrik niet: je zit op de juiste pagina, maar dan net even in een ander jasje gestoken. Vanaf nu is Evelienswereld namelijk veranderd in SMPLE en dat brengt een hele nieuwe look met zich mee.

Ik merkte al een tijdje dat ik ‘Evelienswereld’ ontgroeid was. Ik voelde lichte schaam bij het uitspreken van de naam als mensen me ernaar vroegen, omdat het simpelweg wat kinderlijk klinkt. Ook vond ik dat ik (en mijn blog) volwassener werden en de look & naam zich hier weleens naar aan mochten passen. Na even brainstormen kwam ik op een naam die perfect past bij wat ik wil uitstralen: SMPLE.

SMPLE spreek je uit als sample, wat Engels is voor ‘A portion, piece, or segment that is representative of a whole’. Ik beschrijf de content op deze site namelijk altijd met: “Dat wat een gemiddelde leeftijdsgenoot bezighoudt”. Ik ben dus een soort sample, in mijn blog zie je wat ons groter geheel bezighoudt. Snap je het een beetje?

Ik zal vooral over Fashion & Lifestyle gaan schrijven. Persoonlijkere dingen komen voorbij in mijn vlogs op YouTube, dus vergeet daar niet op te abonneren. Dat doe je op deze pagina (klik).

Let wel op: de URL van de pagina is smplenl.nl, dubbele nl dus! Zonder de dubbele NL bleek namelijk ineens bezet… Dat was het nog niet toen ik de naam bedacht. Hopelijk vinden jullie de nieuwe look mooi & hebben jullie nog veel leesplezier op SMPLE! 

P.S. Check de website ook eens op je laptop, so prettyyyy!!

12 Reacties

  • 27 februari 2017 / 21:26

   Dankje! Was ook echt zo blij toen ik erop kwam, haha!

 1. 27 februari 2017 / 21:32

  Toffe naam!! Gefeliciteerd met deze nieuwe stap 😍.

 2. 28 februari 2017 / 10:04

  Hele toffe naam, wat gaaf dat je deze stap durft te zetten! Vind je blog er nu heel mooi uitzien!

  • 28 februari 2017 / 13:56

   Dankjewel! Ja wilde het heel graag! Fijn dat je ‘m tof vindt

  • 1 maart 2017 / 00:30

   Haha, dan heb je toch de lekkerste reden ooit! Dankjewel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.