New Year? New Hair!

Gelukkig nieuwjaar! Hopelijk hebben jullie allemaal een superleuke jaarwisseling achter de rug & wordt 2017 het beste jaar ever. Ik vierde het nieuwe jaar met een goed potje karaoke… én een nieuwe coupe. Zie hier mijn lange bob!

De pet die ik draag op bovenstaande foto komt van My Brand. Ik kreeg ‘m tijdens de opening van hun nieuwe brand store in ‘s-Hertogenbosch. Dat kun je zien in deze vlog. Petten staan me overigens ineens stukken beter met deze haarstijl, sowieso dat ik nog een paar baseball caps ga inslaan dus.

lange bob

Oké, mijn haar was dus echt super lang voor mijn doen de laatste tijd. Maar omdat ik het elke dag steil (je kunt maar een beauty blunder maken), ging het steeds meer dood en dan wordt het toch eens tijd voor de kapper. Eenmaal daar bleek dat ik, voor een gezond kapsel, een lange bob moest krijgen. Nou jongens, bij dezen.

Eerlijk? Ik mis mijn lange haar wel. Kan niet wachten tot het weer langer is. Maar dit was gewoon even wat nodig was om mijn haar weer gezond te krijgen en dat vind ik net iets belangrijker dan lang (dood) haar. Voordeel is in ieder geval dat ik minder lang hoef te steilen en dus later mijn bed uit kan. Hooray!

Fijn 2017 en tot de volgende post!

Loves,

Evelien 

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.