Deze Late Late video’s móet je gezien hebben

We kennen allemaal James Corden zijn Carpool Karaoke van de Late Late Show wel. Mijn favoriet? Die met Demi Lovato en Nick Jonas. Op plaats twee en drie staan trouwens sowieso Justin Bieber & Adele. Maar niet alleen Carpool Karaoke is hilarisch, ook andere segmenten van de Late Late Show met James Corden zijn hilarisch. Dit zijn nog drie geweldige voorbeelden:

1. Drop the Mic
In Drop the Mic neemt James het op tegen één of twee celebs in een rap battle. Heerlijk sassy en overvloed aan hilarische comebacks zijn het resultaat. Mijn favoriet is die met Cara Delevingne, die het daadwerkelijk kill(wat kan zij niet?!) en Dave Franco. Want het is Dave.

2. Spill Your Guts or Fill Your Guts
Basically: beantwoord de heftigste vraag ever of eet het smerigste voedsel ever. Ja een beetje vies, maar ook hilarisch. En zo kom je nog eens wat te weten. In deze video is Kendall Jenner de gelukkige die dit spel met James mag spelen. En dat doet ze stiekem héél goed.

3. Role Call
Heel veel verschillende (film)fragmenten uitbeelden in heel weinig tijd. Dat gebeurt er tijdens Role Call. Zo ging hij met Tom Hanks door zijn filmografie. Van Forrest Gump tot Toy Story. Nice.

En dan nog eentje
Niet een segment, maar wel iets wat je moet hebben gezien: Tattoo Roulette w/ One Direction. Eén van de leden van One Direction óf James moet een tattoo laten zetten. Wie dat is? Ze weten het zelf ook niet. Russian Roulette is er niks bij. Kijk maar. 

2 Reacties

  1. 25 januari 2017 / 01:25

    Haha love James Corden.
    En m’n favo is die met Tom Hanks. I love Tom Hanks 4-evah.
    Nou ik ga weer Eefje, doei doei groetjes thuis hè
    GEWOON SHER schreef laatst…Ik heb ruzieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *