DIY: Zomerse Bijen Espadrilles

 DIY 25

Espadrilles blijven in de mode, terecht: ze zijn awesome! Daar heb ik mijn middag besteed aan het maken van deze Bumble Bee Espadrilles. In deze blogpost leg ik je uit hoe je de espadrilles maakt.

Ik vond de DIY hier. Om deze te maken heb je nodig: witte espadrilles, gele nagellak, een zwarte stift en een portlood met gum.

Bij de Primark vond ik witte schoenen voor €4,- en gele nagellak vond ik bij kruidvat voor €1,69

DIY

Doe wat papier, van oude kranten bijvoorbeeld, in de schoenen zodat deze niet verbuigen wanneer je bezig bent en wat steviger zijn.

Oefen de stappen eerst uit op een papiertje, zodat je zeker weet dat het goed gaat. Wanneer je tevreden bent met het resultaat op dit papiertje, dan kun je doorgaan naar de schoenen.

Het maken van de stippen doe je door het gummetje in de nagellak te dippen en hiermee een rondje te maken. Best makkelijk! Als je een beetje een vaste hand hebt kun je ook twee keer over een stip heen gaan wanneer deze te vaag of klein is.DIY 25

Dit is het eindresultaat van de stippen:

DIY 7

Daarna was het tijd voor de kenmerken van de bij. Nadat ik dat bij de eerste stip had gedaan was ik zo blij met het resultaat! Hierbij geldt echt less is more. Probeer het simpel te houden.

DIY 26

Wanneer je de kenmerken hebt toegevoegd op beide schoenen, dan is dit je resultaat:

DIY 21

Nadat de bovenkant gedaan was, was het tijd voor de buitenste zijde van de schoenen. Hier besloot ik bijen op te tekenen die allemaal verschillende kanten op gaan.

DIY 27

En dit was daarvan het eindresultaat.

DIY 15

Toen was het tijd voor de binnenste zijde van de schoenen. Ik wist al snel wat ik hier wilde tekenen.

DIY 16

De achterkant gaf ik een andere look. Hier wilde ik sowieso made by Evelien op hebben staan maar dit kwam er minder mooi op dan verwacht. De achterkant vul je weer gewoon met normale bijtjes, of laat je fantasie spreken.

DIY 21

Als je deze DIY nou gedaan hebt en op social media zet, tag Evelienswereld dan even? Ben heel benieuwd!

Loves,

Evelien.

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.