Hot Spot: Kattenparadijs Mispoes in Den Bosch!

Kattencafe 8

Afgelopen zaterdag kon ik weer iets van mijn must do-lijstje afstrepen: ik bracht een bezoekje aan Kattenparadijs Mispoes, een superleuk kattencafé in Den Bosch! In deze post deel ik mijn ervaring en vooral een hele hoop foto’s met jullie!

Over Mispoes
Kattenparadijs Mispoes is in juni 2016 geopend na een crowdfundingscampagne. Het is een café gevuld met acht superleuke (voorheen asiel-)katten: Zep, Cleo, Kaatje, René, Miss Poes, Nacho, Storm en Simba. Je betaalt €3 entree en kunt vervolgens twee uur lang knuffelen met deze lieverds. Althans: als ze naar jou toe komen. Het is niet de bedoeling dat je ze oppakt en als ze slapen… laat ze dan slapen. Jij wil toch ook niet wakker gemaakt worden als je net lekker ligt te suffen?

Kattencafe 15

Kattencafe 10

Je kunt bij Mispoes, net als in elk ander café, ook een hapje en drankje doen. De menukaart vind je hier. Ik koos een broodje hummus van €6 en oké, heel eerlijk: dat vond ik best een beetje duur. Het broodje was wel supervers en ik heb zitten smullen dus ermee zitten deed ik niet. Mijn mening is dus dat Mispoes best wel prijzig is. Ik wilde nog een shirt kopen, maar toen bleek dat deze vijfentwintig euro kostte liet ik dat ook maar achterwege. Anyways, enough with the complaning: van mijn geld krijgen de katten weer een extra snoepje dus it’s worth it

Kattencafe 18 Kattencafe 11 Kattencafe 5

Dit is Cleo. Cleo is dus echt wel mijn favoriet. Wat een lieverdje! “Cleo is dol op kip, zit graag buiten of op schoot. Ze wordt graag geaaid en is erg lief. […] Het liefst bevindt ze zich tussen de mensen en ze stoort zich dan ook nergens aan. Haar favoriete plek is de grijze stoffen mand bij het raam.”, aldus Mispoes. Op het begin rende Cleo nog weleens weg, maar na haar middagdutje nam ze al mijn knuffels graag aan. Zo lief!

Kattencafe 19 Kattencafe 13

Simba was een echte actieveling, waar de anderen liever sliepen (en dus niet mochten worden geaaid) was Simba dol op alle aandacht. Hij speelde graag met het muisje dat zijn kant op werd gegooid, cute!

Kattencafe 16

René, aka Grumpy Cat, was een echte lieverd. Hoewel ze de hele tijd op dit plankje bleef liggen, hield ze wel overduidelijk van knuffelen. Stiekem is dit misschien wel de liefste, niet doorvertellen.

Kattencafe 14 Kattencafe 6

Dit is Storm, hij paradeerde graag door het café wanneer iedereen sliep. Dan probeerde iedereen hem aan te halen, maar Storm liep lekker door naar bestemming. Storm heeft een ziekte en slaapt hierdoor veel maar als hij wakker was, dan was hij er ook!

Kattencafe 4 Kattencafe 1

En dit is Zep, de jongste. Zep staat voor Zout en Peper want Zep is zwart met wit. Hoe lief is dat vlekje bij Zep zijn oog?! Maar dan heb je hem nog niet op zijn schattigst gezien… kijk maar.

Kattencafe 3 Kattencafe 2

Aaaaaaawh! Oké, toegegeven: Zep heeft mijn hart wel een beetje veroverd. Net als alle andere katten overigens. Een beetje baalde ik wel van het feit dat de meeste katten sliepen, maar dan had ik er maar ’s ochtends moeten zijn, want dan zijn ze allemaal super actief volgens een medewerkster. Grote tip dus voor als jij wil gaan. Ik heb in ieder geval twee hele leuke uurtjes gehad.

Loves,

Evelien

10 Reacties

 1. 31 augustus 2016 / 12:24

  Zo leuk!! Naar een kattencafé gaan staat al een hele tijd op mijn to do lijstje. Leuk dat je hier ook kunt lunchen! Ik ga zo even de menukaart kijken, ben wel benieuwd. Goede tip om ’s ochtends te gaan trouwens! Oh, en Zep is een schatje zeg, hihi.
  Sandra schreef laatst…5x Leuke blogs om te volgen #17My Profile

  • 31 augustus 2016 / 12:38

   Mevrouw heeft al een favoriet voor ze gaat hoor! Benieuwd wat jij ervan vindt!

 2. 31 augustus 2016 / 15:20

  Als ik ooit in een stad ben waar een katten café is, ga ik zeker even kijken. Ziet er gezellig uit

  • 31 augustus 2016 / 15:46

   Zit midden in de stad dus zeker geschikt om even binnen te springen tussen het shoppen door!

 3. 1 september 2016 / 15:07

  O god wat schattig! Ik moet dit ook een keer snel gaan doen! En ik vind René zo een cutie. Echt adorable.

 4. 2 september 2016 / 15:57

  De foto’s die je hebt gemaakt zijn echt te schattig! Ik ga binnenkort zeker een dagje inplannen om zo ook naar het katten paradijs te gaan. Ik kan niet wachten!

 5. 6 september 2016 / 22:08

  Leuk concept en wat zijn ze lieeef! Vooral Zep!

 6. ton burer
  16 oktober 2016 / 12:51

  Ik ben dol op katten,staat ook op mijn do-lijstje en als ik deze fotos zie en blog lees zijn het allemaal ‘poepies’ maar ja ik vind bijna elke kat adorable ,ben denk wel een van de weinige mannen die helemaal weg is van katten,misschien meer een vrouwen dingetje.Ik moet er allicht een keer naar toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.