Mijn favoriete nieuwe video’s!

Hoi! Vandaag wil ik weer een update posten van de video’s die ik de laatste tijd heb geplaatst op mijn Youtube kanaal. Ik deel mijn favoriete vlog, een challenge die ik bedacht heb en een bijkletsvideo waar ik make-up op doe met tape. Ja, ik plak plakband op mijn hoofd. Op YouTube. Veel kijkplezier!

1. Favoriete vlog

Allereerst dus mijn favoriete vlog. Hier mik ik alle leuke dagen van de week in één video. Ik ga uit eten bij een vrij nieuwe plek in Eindhoven, naar Phantasialand in Duitsland en naar een tweedehandswinkel in Amsterdam! Ook geef ik mijn vader het beste vaderdagcadeau ever!

2. Nieuwe challenge

Ik bedacht een challenge waarbij ik een hoop kledingstukken verdeelde in de categorieën ‘tops’, ‘bottoms’, ‘schoenen’ en ‘extra’s’. Vervolgens trok ik blind één kledingstuk per categorie om de raarste, mislukte (en leukste) outfits ooit te maken.

3. Plakband op mijn hoofd
 
In deze video wilde ik graag bijkletsen over hoe het staat met mijn studie en dergelijke. Gewoon om jullie te betrekken bij mijn leven en de nieuwe volgers me te laten leren kennen. Ondertussen probeerde ik de techniek uit van tape op je gezicht plakken om make-up beter aan te brengen. Dat was bij mijn lipstick een halve -of zeg gerust heel- disaster, maar vooral heel grappig.

Welke video vind jij het leukst? Laat het me weten! Vergeet ook niet te abonneren op mijn kanaal om meteen up to date te zijn van mijn nieuwe video’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.