Evaluatie: Mijn jaarhoroscoop van 2016

Zo af en toe check ik mijn horoscoop (Leeuw). Niet omdat ik hier standvastig in geloof, maar puur uit nieuwsgierigheid. Wat bleek? De horoscopen van Elle kloppen vaak met mijn leven. Het is super gek hoe vaak ze de spijker op de kop slaan. Het leek me leuk om voordat 2017 begint, een blik te werpen op 2016. Aan de hand van mijn jaarhoroscoop.

Ik licht de stukken toe uit mijn horoscoop die waar zijn gebleken. Mijn horoscoop is verdeeld onder de kopjes ‘Algemeen’, ‘Liefdes & Relaties’, ‘Carrière & Geld’, ‘Vriendschap’ en ‘Gezondheid’ dus die onderwerpen zal ik ook gebruiken.

Algemeen

Het is dit jaar alsof alles met een zekere afstand gebeurt, wat je de kans geeft om goed over je keuzes na te denken.

Het grootste deel van dit jaar (op twee, drie dalen na) had ik totaal geen stress. None. Ik kon alle situaties waar ik in belandde rustig en objectief bekijken om vervolgens weloverwogen een beslissing te nemen. Hartstikke fijn natuurlijk, sommige keuzes die ik gemaakt heb dit jaar zijn dan ook de beste keuzes ever van mijn leven tot nu toe. 

Verder staat geluksplaneet Jupiter een groot deel van 2016 in de communicatiezone van je horoscoop. Dat helpt je om jezelf als merk in de markt te zetten.

Dit jaar heb ik besloten mezelf in de communicatiemarkt te zetten als tekstschrijver. Ik maakte dus een soort merk van mezelf en wist mezelf te verkopen. Daardoor heb ik een supertoffe stage gelopen en nu een heel fijn bijbaantje.

Liefdes & Relaties

Het geeft je wel de kans om je flirting skills tot in de puntjes te perfectioneren. Bovendien kom je tijdens die maanden wel degelijk interessante mensen tegen. Zo interessant zelfs dat het tot een prille romance kan leiden.

Jup, dit jaar heb ik wat activiteit gehad op love land en hier en daar wat geflirt, maar prille romances zijn nog niet ontstaan. Gelukkig, want ik ben er dit jaar achter gekomen dat ik hier nog helemaal geen behoefte aan heb. Flirting is my hobby.

Carrière & Geld

Gebruik die periode (Evelien: April/Mei) om terug te kijken en waar nodig bij te sturen, zodat je in de zomer en herfst weer volop met je plannen en projecten aan de slag kunt gaan.

Ja, mijn jaar begon een beetje stom op carrièregebied. Maar ik herpakte me en heb suuuuper veel ervaring opgedaan als het gaat om teksten schrijven. Écht heel fijn. 

Vriendschap

Je hebt de afgelopen jaren grote veranderingen doorgemaakt op vriendschapsgebied, Leeuw. Dit jaar brengt gelukkig meer stabiliteit. In september bereikt geluksplaneet Jupiter bovendien de communicatiezone van je horoscoop, waardoor je mag rekenen op soepel contact met (oude en nieuwe) vrienden. 

Dit jaar heb ik een hoop nieuwe vrienden opgedaan, waarvan één persoon waar ik nu ontzettend close mee ben. Heel fijn om mensen te hebben om op te bouwen. Met mijn oude (middelbare school) vriendinnen spreek ik af en toe af om een Netflix-avondje te doen. Of om te stappen, zoals ik tegenwoordig doe

Gezondheid

Saturnus staat dit jaar in de kunstzone van het heelal, wat betekent dat het heel gezond is om regelmatig iets creatiefs te doen. Geloof in jezelf en in je eigen dromen en talenten, Leeuw. Dat is minstens zo belangrijk als drie keer per week braaf naar de sportschool gaan.

Eh, nee. De sportschool bezoek ik niet, nooit. Maar m’n horoscoop keurt het goed: als ik maar creatief bezig ben. Nou met die deal kan ik leven guys. Dit jaar was mijn creatieve hoogtejaar met mijn topstage bij de CosmoGIRL! en ik wil die ervaring als tekstschrijver alleen maar uitbreiden!

Alvast een hele fijne jaarwisseling iedereen!

Loves,

Evelien

2 Reacties

  1. 27 december 2016 / 16:29

    Leuk om te lezen zeg! Heel origineel bedacht. Blijf een horoscoop iets magisch vinden ofzo haha!
    Charel schreef laatst…Eeuwige liefdeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.