Mijn eerste keer op stap!

op stap
Het is weer eens tijd voor een persoonlijke post waarin ik jullie update over de letterlijke ‘Wereld van Evelien’. Wat de aanleiding is voor deze blogpost heb je al kunnen lezen in de titel: ik ben voor de eerste keer op stap gegaan!

Ja jongens, deze kleine meid wordt groot. Natuurlijk was ik weleens uitgegaan; naar muziekevenementen, een enkel concertje en  naar wat feesten van mijn studie in café’s. Dat beviel allemaal heel goed, dus de laatste tijd wilde ik steeds liever eens écht op stap. Nou het heeft geschied hoor!

Samen met Dianne maakte ik afgelopen donderdag de straten van Eindhoven onveilig. De Spijker, Pepper en Thomas moesten eraan geloven. Die laatste heeft overigens sowieso mijn voorkeur, want hier waren de knapste jongens daar hing de tofste sfeer. You get what I mean 

Before you askik was niet dronken. Wel begon ik te zweven en was ik nét wat losser dan normaal. Zo heb ik weer wat heerlijke uitspraken gedaan die normaal mijn mond niet zomaar uit zouden fietsen. Oeps? Hoe dan ook: de avond was echt heel leuk en gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar! 

Omdat ik na deze ene keer natuurlijk helemaal pro ben in uitgaan (not), deel ik meteen even wat tips voor op stap:
– Ga meerdere café’s af, zodat je kunt kijken welke plek jouw fave is. Je jas kun je gewoon in de garderobe van plek 1 laten. Wel even op tijd ophalen.
– Probeer zo min mogelijk mee te nemen zodat het niet in een tasje hoeft, deze kan namelijk in de weg gaan zitten.
– Ga niet alleen in je eigen wereldje zitten. Het leuke aan uitgaan is dat iedereen elkaar aanspreekt en dat er een huge wij-gevoel is. Kijk dus om je heen en maak oogcontact met leuke mensen om je heen. Voor je het weet heb je er een nieuw stapmaatje bij!

Ga jij weleens uit? Hoe vaak? Laat het weten in de reacties. Inclusief je gekste ervaring op stap!

Loves,

Evelien

8 Reacties

 1. 29 oktober 2016 / 13:24

  Haha, leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt gehad! Ik voel mij nu echt een oma, want ik ga bijna niet meer uit. :’) Al moet ik zeggen dat ik er momenteel wel zin heb! Een tas meenemen vind ik ook altijd zo irritant. Zit sowieso al-tidj in de weg als je uitgaat. Niet chill.
  Sandra schreef laatst…5x Leuke blogs om te volgen #19My Profile

  • 29 oktober 2016 / 14:40

   Hahaha, ja jij bent écht oud Nee hoor ik ben gewoon een laatbloeiertje. Op m’n dertigste sta ik nog te grooven hoor 😂

 2. 2 november 2016 / 12:43

  Klinkt als een leuke avond! Ik ging van mijn 16e tot 18e heel veel uit. Elk weekend wel. De garderobe vond ik vreselijk, vriendinnen moesten mijn kaartje altijd bewaren anders raakte ik hem kwijt en mochten we pas weg nadat alle jassen waren opgehaald en mijne overbleef haha. Dat is net iets te vaak gebeurd.
  Kim schreef laatst…De eerste paar herfst weken | Nieuwe camera en tentamensMy Profile

  • 2 november 2016 / 12:50

   Hahaha, oh jij bent er zo één! Dat ging bij ons gelukkig wel goed. Volgende week ga ik weer… twee keer. Oeps?

 3. 4 november 2016 / 13:52

  Aah! leuk om te lezen! Ik vond het heerlijk om lekker te dansen en uit mijn dak te kunnen!

 4. 7 november 2016 / 10:26

  Leuke blogpost! Grappig om jouw ervaringen te lezen, ik ben 21 jaar en bij mij is de uitgaansperiode eigenlijk over! Maar vind het heel leuk om bij jouw te lezen hoe het jouw bevalt!

  • 7 november 2016 / 15:49

   Haha, dat hoor ik vaker van jouw leeftijdgenoten! Ja, ik ben een beetje een laatbloeiertje maar vind het heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.