Diary: London Day 3

10441289_674381639300435_1759569450464556153_n
Met mijn moeder ging ik naar Londen als cadeau voor mijn slagen. Daar heb ik een dagboek bijgehouden om jullie zo gedetailleerd mogelijk alles na te kunnen vertellen. Dit is dag drie. Dag 1 & 2 nog niet gezien? Klik dan hier voor dag 1 en hier voor dag 2!

Na het inmiddels vaste ontbijt bij de Subway gingen we naar het museum Tate Britain. Hier waren echt veel enorm mooie kunstwerken, niet normaal. We hebben niet alles kunnen zien omdat we Tate Modern ook nog wilden bezoeken.

Om Tate Modern te bezoeken moesten we met de rivierboot over the Thames gaan. Heel mooi was het, we zagen de London Eye en the House of Parliament, maar eigenlijk zag alles er gewoon enorm mooi uit vanuit dat bootje.

Tate Modern viel een beetje tegen, dus daar zijn we al snel weer weggegaan. Een rivierboot en metro verder kochten we voor de laatste keer tickets voor het theater. Wicked, werd het dit keer. We kochten kaartjes met ‘limited view’ en gingen daarna eten bij een Frans restaurant in de buurt van het verkooppunt. De serveerster hier was enorm aardig en servicegericht.

Met de metro gingen we naar het Victoria Apollo theater. Eenmaal in de metro kregen we te horen dat deze niet zou stoppen waar wij eruit moesten stappen. We stapten een halte eerder uit en liepen snel naar een ander metrostation. Deze metro stopte gelukkig wel bij de goede halte.

Wicked was wel mooi, maar kon voor mij niet tippen aan de andere theatershows die we gezien hebben. Eenmaal terug in het hotel wilden we snel het bed in duiken, maar daar identificeerde ik zo’n tien haren op mijn bed en dekbed. Echt zó smerig, niet normaal. We hebben nog nieuwe lakens en een dekbedovertrek gevraagd, waarna we mijn bed zelf opnieuw moesten opmaken. De service liet dus een beetje (veel) te wensen over. Het dekbedovertrek was overigens niet geleverd, wel twee losse lakens. Gelukkig was mijn moeder zo creatief om te bedenken dat we deze aan elkaar konden knopen zodat het toch nog op een dekbed leek, haha!

Hieronder weer de video van de dag. Ook kun je hier over vrijdag en zaterdag lezen. De laatste blogpost over Londen!

Loves,

Evelien

6 Reacties

 1. 25 juni 2014 / 16:56

  Die boottocht, supervet. Mag ik vragen hoe jullie het hebben gedaan met de metro? Hebben jullie gewoon losse kaartjes gekocht of echt iets van een travelcard aangeschaft? Ik vind je vlogs echt leuk.

  • 25 juni 2014 / 17:02

   De Oyster card is ideaal, is het principe van de OV-chipkaart hier. Gewoon bij een metrostation bij de assistent vragen wat hij/zij jou aanbeveelt. Dan stelt hij/zij dat je waarschijnlijk voor en legt uit hoe het precies werkt! De kaart zelf kost 5 pond maar als je aan het eind van je reistijd die kaart weer inlevert krijg je dat én het geld dat er nog op staat terug

   • 25 juni 2014 / 17:12

    Okee thanks! Wij hadden zelf al zitten Googelen wat handig zou zijn en wij kwamen hier ook op uit. Zeker een aanrader dus.

 2. 25 juni 2014 / 19:22

  Wat leuk om te lezen, londen is zo’n leuke stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.