Diary: London Day 2

10460506_674381699300429_4719373192426168389_n

Ik ging met mijn moeder op reis naar Londen. Daar hield ik een dagboek bij om jullie zo gedetailleerd mogelijk erover te kunnen vertellen. Vandaag neem ik jullie mee naar mijn tweede dag in Londen, heb je dag één nog niet bekeken? Klik dan hier

Woensdag 18 juni 2014
Mijn moeder en ik zijn net twee marmotten en besloten dus deze ochtend ook lekker uit te slapen. Na vaak wakker worden in de nacht besloot ik om half tien geen poging meer te doen om verder te slapen. Tien minuten later hoorde ik een zachte sirene op de gang. Ik dacht dat het misschien nog van de walkietalkie van de poetser kwam, maar dat ging al snel weg toen het brandalarm in de kamer op luid niveau afging. Het was maar een oefening, gelukkig, maar ik had onze telefoons en mijn camera al in mijn handen om mee te nemen :’)

We hadden het ontbijt in het hotel gemist, dus gingen we naar de Subway. Daarna namen we de metro naar ‘Perron 9 ¾’ op King’s Cross. Harry Potter-kenners weten dan meteen waar ik het over heb. Hier ging Harry Potter door de muur heen! Na een tijdje wachten in de rij hebben we er een foto kunnen nemen. De man die erbij stond om te helpen, was heel amuserend dus het lange wachten in de rij was geen probleem.

Hierna gingen we naar Oxford Street. Shoppen is niet zo mijn moeders ding, dus ik hield het bij Miss Selfridge en H&M. Niet zo erg, want zelf was ik ook aardig moe. Ik heb wel een leuke tanktop kunnen scoren bij H&M voor maar 4 pond!

We hebben daarna nog even geshopt bij Hollister en Abercrombie & fitch op Piccadilly Circus. Waar we ook meteen lunchten bij de Pizzahut. De service daar liet echt veel te wensen over, maar het eten was wel lekker! Die middag kochten we nog tickets voor Charlie and the Chocolate Factory (negeer mijn uitspraak van ‘Charlie’ in de video). We gingen voor goedkopere tickets, die van het balkon. Die bleek echter in gebruik te zijn en dus kregen we stoelen toegewezen in de Royal Circle. Serieus, beste stoelen ooit. Dit was zo’n mooie voorstelling ook! Heel indrukwekkend. We kochten een chocoladereep en gingen daarna erg voldaan naar het hotel terug.

Dit was woensdag, donderdag vind je hier. Hieronder staat natuurlijk nog de video van de dag.

Loves,

Evelien

10 Reacties

 1. 25 juni 2014 / 10:26

  Wat leuk om te lezen! Ik wil ook graag nog een keer naar Londen!

 2. 25 juni 2014 / 11:09

  aahhh echt leukkk stuk! En filmpje is ook moooiii! Woooooh!! Fijne dag verder!:D

 3. 25 juni 2014 / 16:50

  Oh my god. Die Harry Potter muur, die wil ik ook bezoeken (is te lezen in mijn Londen artikel van volgende week)! Me is jelly. Oh en in dat theater ben ik met school geweest voor de musical Sherk! Is zo mooi daar én we zaten helemaal vooraan! Superleuke vlog weer!

  • 25 juni 2014 / 16:54

   Dank je wel, mijn moeder (de echte Harry Potter fan van ons tweeën) was helemaal blij bij die muur!

   • 25 juni 2014 / 16:57

    Haha wat leuk dat je moeder zo’n fan is! Mijn ouders totaal niet, ik ben de (mega)nerd op dat gebied haha. I Harry Potter! Moest je lang wachten op een foto?

    • 25 juni 2014 / 16:59

     Best een tijdje maar de amuserende man die daar staat om te helpen maakt het helemaal goed!

     • 25 juni 2014 / 17:01

      Ah gelukkig, ik wil als het kan ook een foto maken
      Vind het trouwens niet gek dat je die dingen in mijn artikel niet heb bezocht hoor, dat zijn echt plekken speciaal uit Sherlock, is ook niet interessant als je de serie niet volgt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.