De 7 meest bekeken blogposts van 2016

Mijn meest gelezen blogposts

Het is alweer bijna december, de laatste maand van het jaar! Hoe gek is dat? Laat het even doordringen… Om het jaar alvast af te sluiten, heb ik een terugblik geworpen op de meest gelezen artikelen van 2016. Deze vonden jullie blijkbaar het meest interessant. Welke van de zeven blogposts had jij nog niet gelezen?

7. De waarheid over hard to get.
In deze post leg ik uit wat wij vrouwen nou echt vinden van mannen die hard to get zijn. Ideaal om te delen met je (to be) boyfriend toch? Zo houd je er misschien nog een geweldige kerst aan over

6. Real women have… watte?
Ik reken voor eens en voor altijd af met zinnen als “Echte vrouwen hebben rondingen” en alles in die trant. Lees het hier. Laat ook gerust jouw mening achter in de reacties. Preach it sister!

5. Mooi lelijk
Eén van de meest kwetsbare posts die ik geschreven heb staat in de top 5 van meest bekeken posts. Ik praat over het doel om een perfect uiterlijk te hebben en hoe ik ermee struggle. Niet de meest vrolijke post, wel een belangrijk onderwerp.

4. IKEA Broodmix
Haha, ik denk dat deze vooral door SEO hoog heeft gescoord. Ik gebruikte het simpele pak van Ikea om zelf brood te bakken. Super makkelijk, leuk en lekker. Misschien leuk om te maken voor kerst? Check het hier.

3. Wat alleen beste vriendinnen van elkaar weten
Tien kleine dingen die alleen jouw bff van je weet. Deel deze met je bestie en lach er samen ever om. Dan voelt zij zich ook meteen weer speciaal en is de liefde ook weer gedeeld voor de decembermaanden

2. Hot Spot: Kattenparadijs Mispoes in Den Bosch!
Ik ging naar het kattencafé Mispoes en had daar de meest schattige kiekjes geschoten. Dat vond Mispoes blijkbaar ook, want het artikel werd gedeeld en ik ontving veel views en lieve reacties. Super leuk! Minpunt aan het schrijven van deze post: dat autocorrectie ‘kattencafé’ continu aanpast naar ‘kastencafé’ :’)

1. Dit herkennen alle bed-a-holies
Yasss, stipt op nummer 1 staat mijn post over bedverslaafden! Heerlijk dat er blijkbaar zoveel mensen zijn die zichzelf zien als bed-a-holic. Join the club, mensen, join the club.

Wat was jouw favoriete post van dit jaar? Noem ook eens je favo artikel van een andere blogger! Alles is welkom in de reacties

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.