Over mij

Hoi! Mijn naam is Evelien. Ik ben een negentienjarige, vegetarische studente aan de Fontys Hogeschool voor Communicatie.

Zo lang als ik me kan herinneren, ben ik al een echte entertainer. Ik vind het leuk om mensen te vermaken. Daarnaast ben ik ook al jaren gek op schrijven. Dit begon vroeger al in de vorm van ‘Jantje ging boodschappen doen’ en eindigde in het schrijven van novelles.

Mijn liefde voor schrijven en entertainen zorgde ervoor dat ik begon met bloggen. Op 18 februari 2014 begon ik met Evelienswereld.wordpress.com, op 16 maart 2015 schafte ik een domein aan: Evelienswereld.nl en in februari 2017 werd dit SMPLENL.nl.

SMPLE is een Fashion & Lifestyle blog. Hier vermaak ik jou met herkenbare situaties en lijstjes, outfits met een statement en zo nu en dan een gewoon down-to-earth praatje.

Je kunt me ook vinden op Facebook en Instagram. Het lijkt me leuk als je me hierop volgt!
Als je vragen hebt of gewoon graag eens met me kletst, kun je altijd een e-mailtje sturen naar Info@SMPLENL.nl!

Loves,
Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *