Je ‘niet-zo-subtiele’ hints naar je crush

Girls, laten we eerlijk zijn: als het aankomt op verliefd zijn, dan zijn we een disaster. We zwijmelen weg bij fantasieën, beginnen ineens veel meer te lachen – of slaan juist dicht – en proberen ‘subtiele’ hints te sturen naar onze crush, zodat hij de vraag stelt. Veel makkelijker dan dit zelf doen natuurlijk Dit zijn drie ‘subtiele hints’ die je inzet om je crush te veroveren.

1. Dubbele spiegeltijd
Kon het je voorheen nog niet zo interesseren hoe je eruitzag op een doordeweekse dag, probeer je nu elke keer als je hem ziet er opperbest uit te zien: dat betekent double the mirror time. Je hebt ineens niets meer in de kast hangen en contourt je gezicht nóg iets meer on fleekWatch you shine!

2. Dates, dates, dates
Om de een of andere reden is het vrouwenbrein zo geprogrammeerd (het komt ook door de tijdschriften) te geloven dat mannen je aantrekkelijker vinden wanneer je gewild bent. Dus jij laat duidelijk weten dat er mannen voor je in de rij staan. Beetje jammer dat hij dat ook kan zien als teken dat je niet geïnteresseerd in hem bent of dat hij geïntimideerd kan raken. Maar wie weet wordt ‘ie wel jaloers, 33% kans. Je moet iets, toch???

3. Het inzetten van je Snapchat story
Snapchat redt nog meer! Om te laten zien dat je écht wel een leuk leven hebt en tof bent om mee om te gaan. Kijk, je eet vét lekker eten, bent een ster in de keuken en lacht je wat af met vriendinnen. Met één a twee filtertjes lijk je net op Selena Gomez. Nu hopen dat hij je story bekijkt. Anders zet je het gewoon ook nog even op je Insta story. Toch?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.