Zo denken guys over jou

guys

Let’s face it: het is onmogelijk om het mannenbrein te snappen. Gelukkig zijn daar nog de internetboys die ons graag alles tot in detail uitleggen in video’s. Hoe denken mannen over vrouwen en wat is de weg naar zijn hart? Doe ermee wat je wil, we don’t say you should care, maar het is altijd handig om te weten, toch?

Dit vindt hij sexy
In deze video van Buzzfeed leggen verschillende dudes (en één dame!) uit wat ze sexy vinden aan een vrouw haar uiterlijk, stijl en innerlijk. Spoiler: blijkbaar is je rug een dingetje.

Tien manieren om zijn hart te veroveren
Youtube-kanaal Awesomenesstv heeft met de serie Dearhunter meerdere video’s over mannen hun gedachten. Zie hier een spoedcursus ‘verover je vent’ in 3 minuten.

Zo denkt hij over make-up
Wat vinden mannen van nepwimpers of van rode lipstick? Wat werkt en wat niet? Kun je wegkomen met wenkbrauwen a la Cara Delevingne? Het antwoord vind je hier:

Welke video vond jij echt leuk? En mannelijke lezers: wat klopt en wat totaal niet? Laat het weten in de reacties! 

3 Reacties

  1. 21 november 2016 / 15:51

    Hahaha leuk om te zien! Er zijn zoveel verschillen wat mannen mooi vinden en allemaal denken ze iets anders. Zo weet je meteen: blijf jezelf, kleed hoe je zelf wilt.. er is altijd een man die je helemaal sexy vind van top tot teen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.