Vijf gedachten van een serieverslaafde

Tafel 7Hallo, ik ben Evelien en ik ben verslaafd aan Pretty Little Liars. Het begon toen ik ineens een week vakantie kreeg en Netflix bezocht… mijn vrienden hebben me beïnvloed en nu kom ik er niet meer vanaf. Ik lig nachten tot half 3 in bed, te kijken… Herkenbaar? Hieronder nog meer herkenbare gedachten van een serieverslaafde. Ze gelden overigens ook voor een boekverslaafde!

1. Welk sociaal leven?
Waarom reageerde je niet op je WhatsAppjes?! Hoofdpersoon A werd achtervolgd door een onbekend persoon, oké? Je moest wel weten wie dit was voordat je aan iets anders kon denken. Of je kunt afspreken? Ehm, jullie kunnen samen Netflix kijken? Misschien een serie? Beginnen bij… nou laten we zeggen seizoen 3, aflevering 7?

2. Nog ééntje dan.
Als deze aflevering zo spannend eindigt, moet je de volgende wel bekijken om antwoorden te krijgen! En als je die daar niet in krijgt, dan moet je er nog één kijken. Mochten er dan nieuwe spannende vragen komen…. nou ja, je snapt het wel.

3. Is het al zo laat?
Huh? Het was net nog 18.00 uur, hoe kan het nu dan midden in de nacht zijn? Je moet deze aflevering natuurlijk wel even afkijken en die is net begonnen. Zeg maar dag tegen je normale slaapritme, nachtdier!

4. Nogmaals, sociaal?!
Praat je te veel over je serie? Ja. Je praat zeker te veel over je serie, maar je vrienden moeten het gewoon ook bekijken! Het is écht geweldig, je overdrijft niet! Echt niet. Please kijk deze serie. Het gaat over dit, dit en dit… daarnaast gebeurt ook nog dit. Kijk. De. Serie!

5. Seizoenenrace!
Als je hard doorwerkt zal je het nog halen dit seizoen af te kijken in één dag. Dan kun je morgen de helft van het seizoen erna kijken en daarna de andere helft. In een week ben je helemaal bij! Maar… wat moet je dan? Een week wachten op de volgende aflevering?! Help!

Tot zover de vijf gedachten van een serieverslaafde, zit er voor jou een herkenbare bij? Let me know!

Loves,

Evelien

2 Reacties

  1. 10 mei 2015 / 21:36

    Hahaha, heel grappig! En herkenbaar! Ik vind het altijd zo erg als ik alle seizoenen al heb gekeken en dan steeds een week moet wachten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.