Vergeet dit niet mee te nemen op vakantie!

Ga jij dit jaar nog op vakantie en ben je een typische chaoot die altijd alles vergeet? Dan moet je dit echt even lezen. Ook als je geen kip zonder kop bent is het natuurlijk fijn om te checken of je niets vergeet voor je vertrekt naar de plek van bestemming. Hier lees je over wat je vooral niet moet vergeten in de koffer te doen. Zo zal je zeker al het nodige meenemen op vakantie.

Natuurlijk moet je de juiste kleding niet vergeten. Check daarvoor eerst de weersvoorspelling: als het gaat regenen of ’s avonds erg afkoelt, dan is het fijn om iets met een capuchon en lange mouwen in je koffer te hebben. Ga je naar een plek waar het de hele dag door bloedheet is? Neem dan veel tops mee. Denk daarnaast ook goed na over de schoenen die je meeneemt: ben je van plan veel te wandelen, vergeet dan niet een paar comfortabele schoenen mee te nemen.

Denk daarna aan wat je nodig hebt in de badkamer: tandenborstel, tandpasta, een borstel, make-up, shampoo. Natuurlijk kun je de shampoo ook op de plek van bestemming kopen of die van het hotel gebruiken als dit er is. Dat scheelt weer gewicht in je koffer. Voor de nacht heb je natuurlijk ook een pyjama of nachthemd nodig en vergeet ook niet om sokken en ondergoed mee te nemen.

Ben je van plan te gaan luieren op het strand of te zwemmen? Neem dan zonnebrandcrème, een zonnebril, een handdoek en zwemkleding mee. Het is handig om minimaal twee badpakken, bikini’s of zwembroeken mee te nemen zodat je deze na het dragen kunt wassen en de volgende dag kunt laten drogen. Vergeet ook niet iets in te pakken om te doen: een spelletje of een boek bijvoorbeeld. Luister je graag naar muziek? Neem dan een ouderwetse mp3 mee of download je Spotify playlist op je telefoon. Neem ook de kabels mee om alles op te laden in het hotel of op de camping. Denk hierbij ook aan de stopcontacten en of je een wereldstekker mee moet nemen.

Vergeet tenslotte het allerbelangrijkste niet: medicatie,je paspoort en geld. Dit zijn dingen die je niet kunt kopen op vakantie, vandaar dat dit erg belangrijk is.

Hieronder vind je een lijst met spullen die je niet mag vergeten. Reis je met alleen handbagage? Kijk dan naar deze video (klik) voor meer inspiratie voor het inpakken. Hoe dan ook zal je zeker alles wat belangrijk is meenemen op vakantie als je deze lijst afvinkt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.