5 tips: Zo maakt iedereen de mooiste Instagram foto’s van je

Ben je ook zo verslaafd aan je telefoon en kun je wel wat tips gebruiken om je outfitfoto’s op Instagram naar een nieuw level te tillen? Wil je vooral dat whoever: je zus, vader of zelfs je oma de perfecte manier vinden om je #OOTD vast te leggen, dan moet je echt even verder kijken. Met deze tips wordt je feed precies wat je voor ogen hebt. Je hoeft niet bang meer te zijn dat die nieuwe rok lelijk op de foto staat, want dat is verleden tijd.

Als je een beetje lijkt op mij, dan komt het volgende je herkenbaar voor: Jij en persoon X willen een leuke foto op, zeg maar iets: het strand. Terwijl X staat te poseren maak jij de meest flawless foto’s die bestaan. Geen twijfel over mogelijk: deze foto krijgt de meeste likes ever en iedereen zal X willen zijn of daten. Nu is het jouw beurt om te poseren. Je geeft zwoele blikken, sprankelende oogjes en de meest oncomfortabele (maar mooie) houdingen om die perfecte foto te bemachtigen. Als je klaar bent met uitsloven kijk je vol goede hoop naar de foto’s… ruk. Letterlijk ruk gewoon. Kan het niet anders verwoorden. Je kent stelletjes die op het strand hartjes in het zand tekenen en fotoshoots houden die nog professionelere foto’s op Instagram plaatsen. Daarbij zijn de trompetmouwen van je blouse, de echte eyecatchers gewoon van de foto afgesneden. What happened?!

Tijdens het plannen van de trip met mijn moeder naar Rome, besloot ik dat die foto’s niet ook zo mochten eindigen. Daarom leerde ik haar aan om foto’s te maken zoals ik ze wilde. Na een poosje oefenen begreep ze het helemaal en de outfitfoto’s op Instagram kregen meer likes dan ooit tevoren. Natuurlijk gun ik jullie allemaal ook zo’n zorgeloze trip (en leven!!!). Daarom leg ik in de video hieronder uit hoe je met behulp van 5 tips outfitfoto’s op je Instagram krijgt waar je steeds weer met een glimlach naar terug zal kijken. Enjoy! Enneh… wil je meer van dit soort video’s zien? Klik ff hier en dan op ‘abonneren’. Vind ik leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.