Dit mag niet ontbreken in je auto

Mensen bewegen, we go places. Als je behoort tot de categorie 17+ van mijn lezers en in het bezit bent van je rijbewijs, dan heb je ervaren hoe de vrijheid van een auto bezitten voelt. Je kunt rijden naar waar je maar wilt. Met deze vijf dingen maak je van elke rit een succes.

1. Je favoriete CD of een telefoonkabel
Waar je ook rijdt, zelfs al sta je in de file: je favoriete nummers maken alles beter. Hard meezingen met Somebody to love en Shout out to my ex terwijl je op de snelweg racet schreeuwt nu eenmaal happiness en daar houden we van.

2. Road snacks
Wat is een road trip zonder snacks? Kies je favoriete chocolade: een zak M&Ms, repen Milkyways of Maltesers, en geef jezelf een beetje extra energie terwijl je van A naar B gaat. Dat het nu net chocolade is wat je energie geeft, is nu eenmaal geluk bij een ongeluk.

3. Je sunnies
You never know: wie weet rijd je wel naar plekken waar de zon achter de wolken vandaan komt en een dosis vitamine D op je mikt. Dan moet je prepared zijn. Daarom moet je altijd een diva zonnebril in de auto hebben liggen. Extra pluspuntje: de zon kan je niet verblinden en dat scheelt weer een ongelukje.

4. Een camera
Soms ga je naar plekken waarvan je niet wist dat ze zo mooi zouden zijn. Dat wil je natuurlijk vastleggen en soms voldoet iPhone kwaliteit nu eenmaal niet. Maak een kek outfitfotootje met een statief, camera en de zelfontspanner of gebruik een wegwerpcamera om later alle mooie plekken die je bezocht hebt, nog eens fysiek in handen te hebben.

5. Het lekkerste luchtje ooit
Als je auto uren in de zon heeft gestaan en de airco niet hard genoeg waait, dan kan het weleens zijn dat je moet zweten. Zo wil je natuurlijk niet op plaats van bestemming komen. Dan is het fijn als er deodorant of een lekker geurtje in de auto ligt. Ook als je geen onprettige geuren met je meedraagt, kan een lekker geurtje je het gevoel geven dat je een babe bent, dat je de wereld waar je zojuist binnen gereden bent gaat veroveren. And you will.

2 Reacties

    • 15 april 2017 / 18:00

      Echt fijn is dat hè? Zeker als je in de brandende zon in een file staat :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.