Dit kun je doen op oudejaarsavond


Wat je gaat doen op de kerstdagen staat waarschijnlijk al wel vast: gourmetten met het gezin, borrelen met de familie… maar wat kun je doen op oudejaarsavond? Dit zijn vijf leuke ideeën om jouw oudejaarsavond met vriendinnen de beste avond van 2016 te maken.

1. Koop een lampion, steek deze aan en laat het licht langzaamaan de lucht in verdwijnen. Het heeft stiekem best iets magisch. Plus: je kunt de aflevering van Tangled naspelen. Reden genoeg!

2. Schrijf een persoonlijke wens voor iedereen op een blaadje en deel deze met elkaar. Sowieso dat jij het warm krijgt van de lieve wensen die je ontvangt en je goed voelt over de wensen die je weggeeft.

3. Doe een ouderwets gezelschapsspel. Misschien niet de meest actieve activiteit, maar zodra je de slappe lach hebt omdat jouw vriendinnen niet snappen dat je bij Pictionary een appel aan het tekenen bent, ben je dat al wel vergeten. Een appel!

4. Zet een playlist op met de leukste nummers van 2016 en speel een muziek quiz: wie als eerst raad welk nummer het is, krijgt een punt. Of: wie het fout raad, moet een shotje nemen. Depends on what kinda night it is ;-) Ook leuk: zet de karaoke-versie op van deze nummers en zing ze allemaal mee.


Christmas cheer, New Year’s cheer…

5. Voorspel allemaal één levensveranderende gebeurtenis die plaats gaat vinden in 2017 en bewaar deze voor de volgende oud & nieuw. Wie heeft stiekeme powers en had een voorspelling die uitgekomen is?

Wat ga jij doen met oud & nieuw? Met deze toevoegingen wordt jouw oudejaarsavond vast the bomb.

Bron GIFs: GIPHY

6 Reacties

  1. 23 december 2016 / 19:38

    Hehe leuke tips maat! Ik vind 4 wel wat.
    Alvast fijne kerst!

  2. 24 december 2016 / 05:08

    Ik ga voor 5! En de wens hou ik lekker voor mezelf, ga je volgend jaar laten weten of ‘ie uitgekomen is!
    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.