Met deze gouden tips krijg je dat echte kerstgevoel!

Het is zover. Sinterklaas is voorbij en dus is het tijd voor kerst! We zetten de kerstboom op, versieren het huis en eten alleen nog maar oliebollen. Het echte kerstgevoel kan niet meer missen. Of wel? Misschien heb jij nog helemaal geen kerstgevoel. Is er nog geen oliebol voorbij gekomen, blijft de kerstboom dit jaar op zolder staan of heb je geen activiteiten gepland tijdens kerst. Niet getreurd, met deze tips zorg jij alsnog voor dat echte kerstgevoel!

1. Kijk een kerstfilm
De enige manier om je nog te wanen in een huis vol lampjes, kerstbomen en lekkere hapjes, is door je om te toveren tot de hoofdpersoon in een kerstfilm. Voor 2 uurtjes even vergeten dat je in je pyjama op de bank zit en doen alsof je iemand anders bent. Dus: start Netflix op en verlies jezelf in de wereld van bijvoorbeeld Amber in ‘A Christmas Prince’.

2. Creëer een kersthoekje
Oké, misschien willen je ouders geen kerstboom optuigen maar dan kan je zelf nog wel iets maken. Met kleine sneeuwbollen, kaarsjes, kerstlampjes en een mini kerstboom maak jij zo een klein kersthoekje in je slaapkamer. Bonuspunten als je een Christmas Playlist opzet. Wat nou geen kerstgevoel?

3. Zing mee met Michael Bublé en Mariah Carey
Over die playlist gesproken: geen kerstmis zonder kerstliedjes natuurlijk. Als jij dit jaar nog niet hebt meegezongen met ‘All I Want For Christmas’ of ‘It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’, dan is nu het juiste moment. Leer de lyrics uit je hoofd en geniet van de nummers die nog dagen in je hoofd blijven doorspelen.

4. Cadeautjes!
Koopt je omgeving het niet voor je, dan kun je jezelf toch wel trakteren op een kerstcadeautje? Of je nu eindelijk dat parfum koopt waar je al jaren naar smacht of gaat voor een big mac van de McDonalds (check de adventskalender!)… Groot of klein, het is tijd om jezelf eens te verrassen.

5. It’s all in a sock…
En wil je dat kerstgevoel nu altijd met je meedragen? Koop dan feestelijke sokken. Misschien niet het eerste waar je aan denkt als je aan het echte kerstgevoel denkt… maar hoe leuk is het om elke ochtend te lachen als je die sokken aantrekt? Hoe fijn is het om tijdens een dipje naar beneden te kijken en daar, I don’t know, rendieren te zien? Ja. It’s all in a sock.

1 Reactie

  1. 17 december 2017 / 23:31

    Leuke tips! Vooral van die sokken, hahaha. Kijken of ik het aandurf om gekke sokken aan te trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.