5x Dit herkennen alle besties

beste vriendinnen

Who run the worldJuist ja. Jij en je bestie. Want een wereld veroveren zonder je beste vriendin kun je je niet voorstellen. Eigenlijk kun je je niets voorstellen zonder haar erbij. Niet gek, want je BFF is awesome. Kijk maar: dit zijn vijf eigenschappen die haar amazing maken:

1. Ze geeft net zoveel om jouw leven als om het hare
Dus als jij ergens mee zit, dan zit zij er ook mee. Daarom vraagt ze ook steeds updates over je situatie en geeft ze advies zodat jij er het snelst goed vanaf komt. Als jij een toets hebt, dan appt zij nog voor je klaar bent hoe het gegaan is. Zelfs als je goudvis overleden is, krijg je een leuk kaartje van haar. Want zij wil dat jij je op je best voelt.

2. Ze gunt je alles. No competition.
Ga jij ervandoor met de popular guy? Zij staat langs de zijlijn te klappen en appt je voor details. Staat een outfit jou mooier dan haar? Dan benadrukt ze dat in plaats van te mokken. Deze vriendin gunt jou de hele wereld en voelt geen jaloezie. It’s no competition!

3. Ze kan ook niet zonder jou
Jij kunt je geen wereld zonder je BFF voorstellen, maar zij ook niet zonder jou hoor! Jullie hebben elkaar gevonden en zijn niet van plan elkaar ooit nog los te laten. Je kent gewoon niemand die zo’n klik met je heeft als zij. Dus ja, op jullie tachtigste gaan jullie nog door de McDrive, scheurend.

4. Miles apart? Dat zijn jullie nooit
Soms zien jullie elkaar weken niet, in vakanties bijvoorbeeld. Maar dat schept geen afstand hoor. Jullie appen gewoon de hele dag door met zo nu en dan een videochat tussendoor. Aan het einde van de vakantie weet je precies wat zij heeft meegemaakt en is er geen waslijst met onderwerpen waar jullie over bij moeten praten. Haar summer love heb je allang gestalkt op Facebook en je hebt een heel kleurenpalet van haar tanline in ontwikkeling kunnen maken

5. Je kunt met haar praten over alles
Jullie lachen over de flauwste dingen, huilen over de vervelendste dingen en hebben diepe discussies over zware onderwerpen. Er is niets waar je niet over durft te praten bij je bestie en dat is super fijn. Zo kun je eindelijk eens uitspreken dat je stiekem doodsbang bent voor eekhoorns, hoe schattig ze ook lijken.

6 Reacties

    • 20 januari 2017 / 22:02

      Hahaha, herkenbaar hoor! Dat je na een maand op elkaars lip zitten nóg niet uitgepraat bent

  1. 21 januari 2017 / 19:45

    Leuk! Vooral nummer 4 is herkenbaar. Ik heb vriendinnen die ik soms ontzettend lang niet zie, maar dat maakt de vriendschap niet minder goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *