Dit zijn 5 eigenschappen van le perfect boyfriend

eigenschappen van de perfecte vriend

Heb jij al een leuke jongen aan de haak geslagen? Iemand waarmee je lief en leed wil delen en waarmee je stiekem al een toekomst voor je ziet? Is je catch een lover for life of toch niet zo? Als je boyfriend voldoet aan deze vijf eigenschappen, dan moet je hem nooit meer loslaten:

1. Hij kan je altijd aan het lachen maken
Zelfs als je écht écht niet wil lachen. Hij weet gewoon precies wat hij moet zeggen om jou te laten lachen. Dat maakt het best moeilijk om boos op hem te zijn, zelfs wanneer je dat heel graag wilt. Gelukkig kunnen kleine ruzietjes zo snel weggelachen worden.

2. Maar hij is ook serieus als het moet
Als er een serieuze zaak is die besproken moet worden, dan weet hij dat ook. Zo kun je over alles met hem praten. Hij biedt je zijn schouder aan als je moet huilen en geeft je (stiekem héél goed) advies als je het even niet meer weet. En als er een big issue tussen jullie speelt, dan wil hij dat best even met je bespreken.

3. Hij dealt met the worst you
It’s that time of the monthyou on your worst. Je hebt een humeur waar je u tegen zegt, nergens zin in, je zit in een dip zonder dat je precies weet waarom en misschien, heel misschien ben je onterecht snel boos. Hij weet dat je het allemaal niet zo meent en blijft the sweaters boyfriend. Zo lief!

4. Het zijn de kleine dingen
Hij kijkt (al dan niet na lang aandringen) mee naar je favoriete chickflick, je mag uitproberen hoe make-up op hem staat of hij verrast je met een lief gebaar. Met zulke kleine dingen maakt hij duidelijk dat hij soms eerst aan jou denkt en dan pas aan zichzelf. En dat is speciaal. Love you!

5. One and only
Oké, soms zegt hij grappend dat Lieke van Lexmond écht een lekker wijf is (we weten het allemaal). Maar als het erop aankomt, dan ben jij de enige voor hem. Hij is net zo blij met jou als jij met hem en daarom zijn jullie the perfect match

7 Reacties

  1. 17 januari 2017 / 12:08

    Joehoe mijn vriend heeft dit allemaal, haha! Leuk artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.