Dit móet jij doen op vakantie!

doen op vakantie

Guys, misschien hebben jullie het nog niet door maar het duurt niet lang meer voor de zomervakantie voor de deur staat. Yay! Het vooruitzicht van zon, zee en een bruiner tintje opdoen helpt ons door de grijzere dagen die de lente ons zo nu en dan nog te bieden heeft. Misschien ga je deze zomervakantie zelfs wel naar een ander land, dan zijn dit sowieso vijf dingen die je moet doen op vakantie.

1. Een dagje niks
Wie weet bestaat je vakantie uit alleen maar niks, maar misschien heb je wel een volle planning gemaakt. Is dat het geval? Be sure to plan a day off. Een dagje op een stretcher in de zon met verfrissend water in de buurt en tijdschriften genoeg om de dag door te komen is net zo ontspannend als het klinkt.

2. Instagram preparations
Maar als je dan toch op pad gaat, zorg dan dat je een fototoestel bij je hebt. Laten we eerlijk zijn: Instagram is a way of life en dus moet je alvast wekenlang content maken nu je de mooiste straatjes en muren van de wereld tot je beschikking hebt. Smile for the camera!

3. Toffe excursies
Heb je nog niks gepland of ga je ook helemaal niks plannen tot je er bent? Vraag dan zeker eens bij de receptie van je hotel of camping naar de tofste excursies die er zijn. Kies eens voor een dagje uit waar je anders nooit voor zou hebben gekozen en laat je verbazen.

4. Vakantie love
Natuurlijk kunnen we de vakantieliefde niet skippen. Jij weet dat je zomer pas compleet is met een knappe Fernando of Juan aan je arm. Daarom loop je hem toevallig tegen het lijf op het strand, in een winkel of bij het zwembad. Stiekem droom je nu alvast van een date bij zonsondergang.

5. Doelloos lopen
Heb je nu nog een avondje niks gepland om te doen op vakantie? Maak dan eens een wandeling zonder bestemmingsdoel. Je weet nooit waar je uitkomt en welke mooie dingen je tegenkomt onderweg. Zo kom je misschien je nieuwe favoriete karaokebar tegen, waar je vervolgens de dagen erna alleen nog maar te vinden bent. Of misschien vind je hier wil je holiday lover

P.S. Ga je naar Rome deze vakantie? Check dan hier mijn vlog voor do’s en don’ts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.