Als het leven een sprookje was

sprookjes

Stel je voor dat jouw leven een sprookje was, wie zou je dan zijn? De dromerige Ariël? Slaperig Doornroosje? Of eerder Sneeuwwitje, wie iedereen verovert met haar charme? Dit zijn vijf dingen die hoe dan ook ideaal zouden zijn aan het sprookjesleven:

1. Prinsen overal!
Nergens zijn zoveel knappe prinsen te vinden als in sprookjesland. Geen prins meer over? Dan wordt er gewoon een nieuw koninkrijk bedacht dat natuurlijk een prins heeft. Om meerdere om uit te kiezen! Nadeel: je moet wel dealen met de royale schoonfamilie. Nu maar hopen dat de gemene stiefmoeder hier niet tussenzit.

2. Feest na feest
Elke avond staat er wel iets leuks op de planning. Of dat nu Sneeuwwitje haar bruiloft is of het bal van Assepoester. Je verslijt de ene baljurk na de andere en bent stiekem blij dat jij niet degene bent die op glazen muiltjes moet dansen. Zo oncomfortabel!

3. Pimp my ride
Even shoppen at the mallGeen probleem. Uw koets staat voor! I kid you not, alle sprookjesprinsessen hebben de beste ride dus waarom jij niet?

4. Happy ever after
Hoe ellendig de dag ook was, elke avond sluit je fijn af met een happy ever after. Een gemene opmerking gekregen van an evil girl? Zij verandert die avond om klokslag twaalf uur in een sissende kakkerlak. Geen leuke kleren meer in de kast? Je fairy godmother tovert zo een nieuwe garderobe voor je. En zo leef je nog lang en gelukkig!

9 Reacties

  • 18 oktober 2016 / 12:10

   Hahaha, vet geïnspireerd door die serie Once Upon a Time waarbij ik eeuwig droom over het sprookjesleven 🙈

 1. 18 oktober 2016 / 11:12

  Haha, al die prinsen zou wel heel leuk zijn! ;’)

 2. 18 oktober 2016 / 14:31

  Mijn prins heb ik al, maar dat wat je schrijft over ‘happy ever after’ klinkt wel érg goed, haha.

 3. 19 oktober 2016 / 10:19

  Haha, ik heb ook mijn prins al! Maar die koets (of gewoon een rijbewijs en auto) om dagenlang te shoppen zou fijn zijn. Ik droom even verder, zucht..

 4. 19 oktober 2016 / 14:13

  Hier word ik onmiddellijk super vrolijk van! Wat zou ik graag in zo’n wereld leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.