5x Als je leven een romcom was…

leven als een film
Man wat ben ik dol op romantische komedies. Kan mijn dagen makkelijk vullen met alleen films kijken. Eén probleem: ik stel mijn verwachtingen in het echte leven bij aan de dingen die ik zie in romcoms. Dus hoop ik nog steeds op een leven zoals in de romcoms. En daar horen de volgende vijf dingen bij:

1. Altijd goede styling
Heb je ooit een haarplukje per ongeluk verkeerd zien zitten bij een filmkarakter? Een onzuiverheid gespot bij tieners in films, zonder dat dit nodig was voor de film? Nee. Dat wil ik ook. Is natuurlijk makkelijk te realiseren, wil iemand mijn styling iedere dag even komen doen? Nee? Jammer.

2. Dromen komen uit
Wil je iets bereiken in een film? Dan zal je dat bereiken! Hoef je niet eens echt heel hard voor te werken, gewoon die éne kans aan te nemen. Zodra je in een romcom besluit dat je popster wil worden, kun je ineens binnen vijf minuten leren gitaar te spelen en heb je de stem van een engel.

3. Rare relaties
Waar we in het echte leven ons allemaal frustreren om het feit dat de lieve jongen achter de leuke meid aangaat die achter de bad boy aangaat die achter de populairste chick aangaat, gebeurt dat op wonderbaarlijke manier nooit in films. Nee, daar draait het rijtje zich om. De populaire meid wil de bad boy, maar die heeft ineens interesse in de leuke, stillere meid. En wat blijkt? Die leuke, stillere meid beseft ineens dat haar beste vriend, de lieve jongen, het altijd is geweest voor haar.

4. Musicalfilms
Als ik de romcom dan even mag doortrekken naar een musical zoals La La Land, dan wil ik ook graag een knappe vent in pak die samen met mij kekke dansjes danst en nummertjes zingt. Gewoon, omdat het kan.

5. Achtergrondmuziek
Maar anders kan ik ook dealen met gewoon een achtergrondmuziekje dat zich continu aanpast aan de situatie. “I really, really, really, really like you” uiteraard als ik een crush tegenkom en “Blank Space” als het door een ruzie weer uitgaat. You get it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.