5x Als slapen je hobby is

Jij hoeft geen test te doen om te checken welke Disney prinses je bent, want je weet allang dat hier Doornroosje uit zou komen. Je bent gek op slapen en bent totaal geen ochtendmens; je hebt een hekel aan opstaan. Herkenbaar? Dan herken je jezelf zeker ook in deze vijf dingen.

1. Middagdutjes zijn the bomb
Als mensen aan je vragen of je nog iets leuks gaat doen die middag, dan voel je deels trots en tevredenheid, maar deels ook een beetje schaamte wanneer je toegeeft dat er een middagdutje op de planning staat. Jij weet dat middagdutjes the bomb zijn, maar je vriendinnen hebben daar nog geen ervaring mee.

2. Als je niet slaapt, dagdroom je
Die zeldzame momenten dat je niet in slaap valt in de trein of bus, zit je wel te dagdromen. Al dan niet met gesloten ogen. Je maakt nu eenmaal de meest spannende dingen mee in je dromen, waarom zou je dan nog wakker willen zijn?

3. Ochtenden zijn killing
Je wil dat warme nest niet uit om je te begeven in de koude buitenwereld. Nee, als het aan jou zou liggen dan breng je alle dagen 24/7 door in je bed onder je warme dekbed. Veilig. De winter kom je dan ook bijna niet door en het liefst deed je net als de beren aan een winterslaap.

4. Je zet meerdere wekkers
En omdat je niet alleen bewust maar ook onbewust gek bent op slapen, komt het weleens voor dat je door de (eerste) wekker heen slaapt. Daarom zet je er maar meteen drie voordat je écht uit bed moet. Mocht je dan wel meteen wakker worden, dan kun je je meteen psychisch voorbereiden op het moment dat je uit bed moet.

5. Bij iemand logeren hoeft niet zo van jou
Want dan moet je heel lang wakker blijven om nog te kletsen, terwijl jij graag meteen overgaat naar het belangrijkste gedeelte: slapen ofcourse . Daarbij weten we allemaal dat je eigen bed het lekkerst ligt, dus waarom zou je je grootste liefde verlaten? 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.