Zo draag je jouw graphic tees (en hier koop je ze)

Samen met de trend van band t-shirts, kwam de trend van Graphic tees, basically: alles met een printje. Maar dan het liefst zo gek mogelijk en met een duidelijke look. Graphic tees dus. Iedereen draagt ze en je kunt ze op veel manieren combineren. Bijvoorbeeld in een jeans short zoals hierboven. De tees komen voor in veel variaties en met verschillende teksten. Elk shirt heeft een andere look, maar allemaal zijn ze bombass. Heb jij er al een gekocht? Hier vind je een selectie van graphic tees en styletips om ze tof te combineren.

Deze drie graphic tees (en sweater) vond ik op Mostwantednl. Je kunt een simpele, maar duidelijke tekst overbrengen, een motel sign dragen of je liefde voor french fries delen met de wereld. Er zijn nog veel meer graphic tees op de website te vinden, maar deze drie zijn mijn fave. Of je nu sassy bent of gewoon heel veel van frietjes houdt, je kunt het meteen laten zien met je t-shirt. Maar je hoeft natuurlijk helemaal geen boodschap over te brengen, je kunt ook gewoon simpelweg voor een motel sign gaan en er amazingly badass uitzien. Nu zoek je alleen nog een antwoord op de vraag: hoe combineer je ze? Nou zo:

Natuurlijk kun je de graphic tees gaaf combineren met een ripped jeans of mom jeans (gotta love them). Maar soms wil je net dat beetje verder gaan. Zo kun je voor deze gave Kendall Red Stripe Flared Pants gaan, waarvan de rode streep goed matcht met het rode op twee van bovenstaande tops, of je kunt gaan voor een leren rokje of zwarte short. Hangt natuurlijk ook een beetje af van het weer. Ook deze kun je vinden op Mostwantednl (scheelt weer verzendkosten).

Met deze combinaties steel jij sowieso overal de show. Mijn handen jeuken alweer om alles te kopen (maar m’n saldo op de bank schreeuwt nee). Welke combi vind jij het leukst? Laat het weten in de reacties!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.