TREND: So I got myself a bralette…

Als er een modetrend is waar je niet omheen kan, dan is het de bralette wel. Op Pinterest en Instagram zie je niets anders meer voorbij komen. Wat is het? Een mooie (vaak kanten) beha die bedoeld is om juist te laten zien. Onder een doorschijnende blouse, dunne spaghettibandjes of quasi-toevallig zichtbaar door een oversized trui, de bralette is er om gezien te worden. En ik heb er een gekocht…

… Die ik niet laat zien. Ik kocht een huidskleur-met-zwart-kant variant bij de Primark en toen ik ‘m aantrok viel ‘ie niet tegen: man wat sexy. Maar misschien iets té sexy? Eerlijk: ik begrijp het gewoon niet. Waarom mag je deze beha wel aan als deze stiekem veel sexier is dan de meeste beha’s in mijn kast? Ik heb het uitgeprobeerd met meerdere blousejes en oversized truien. En truth be told: het voelt hartstikke hot. Maar ook een beetje slutty. Misschien is het mijn preutse ik, maar ik draag deze bralette beha toch maar gewoon onzichtbaar onder mijn kleren. It’s my little secret. Op de little peek hierboven na, ik ben de flauwste niet.

Nee, voor mij is het gewoon niet weggelegd om meer te laten zien dan een miniscuul randje, zoals de meeste Instagrammers schaamteloos doen. Maar ik wil jullie wel laten zien hoe het zou moeten. Dus als ik het wel zou durven, dan zou het er dus ongeveer zo uitzien:

Maar nee, ik durf het niet aan. Mij niet gezien. Toch wil ik nooit nooit zeggen. Mijn bralette is namelijk iets gewaagder dan de varianten hierboven, dus misschien moet ik gewoon op zoek naar een ‘meer bedekkende’ variant. And I admit: het idee van een kanten rand onder een dun topje met spaghettibandjes staat me wel aan en dat vind ik nog best sophisticated. Dus wie weet, ooit. Maar nu nog even niet.

Wat vind jij van de bralette trend? Let me know!

2 Reacties

  1. 21 april 2017 / 09:12

    Ik ben inmiddels al ruim 1.5 jaar compleet verliefd op deze trend en heb er inmiddels al HEEL (lees: ECHT heel) wat in mijn collectie. Ik snap dat je ‘m niet laat zien hoor, vind het ook altijd net wat gewaagder dan een normale beha en draag ‘m vaak ook gewoon helemaal bedekt. In de zomer durf ik dan weer wel een witte blouse aan te trekken waar je ‘m duidelijk ziet. Gek eigenlijk!

    • 21 april 2017 / 11:35

      Hahaha ja maar dat begrijp ik dan ook wel weer. Als je een beetje een bedekkende hebt. Dat heeft de mijne gewoon niet zo. Ik snap dat je er veel hebt, want ze zitten heerlijk en zijn dus supersexy, laten we even toegeven: ook verborgen onder je kleren heeft dat effect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.