OUTFIT: Watch my back

Hey pretty babes (and guys), tijd voor weer een outfitje. Zoals jullie nu misschien wel weten mag ik af en toe iets uitzoeken bij Romwe. Ik kies natuurlijk alleen iets als ik het écht graag wil hebben en deel mijn ware mening met jullie. Zoals dit keer over het jack dat ik draag op deze foto. Echt een lekkere stoere bomberjack en zo’n enorme eyecatcher. Met nog een kleine verrassing: de achterkant. Check maar:

Haha, grapje. We bouwen de spanning natuurlijk even op. Eerst nog even over de voorkant: zoals je mogelijk wel hebt opgemerkt (of je moet écht even een brilletje kopen) is de ene kant blauw en de andere kant wit. En er zitten van die dingen op die nu zo in zijn maar waar niemand echt de naam van weet. Romwe verwijst ernaar met ‘Ribbons’. Ik weet vooral dat ik het zwaar stoer vind. En ik draag de ringen ook graag om m’n pink.

Of ringvinger, kan ook. Ik heb het jack gecombineerd met mijn blauwste jeans, eentje die zo heftig mogelijk blauw is zodat het een beetje matcht met mijn jack. Onder het jack draag ik een coltrui en ik vind die combinatie echt superleuk. Maar echt. Wel grappig dat de waarschuwing op m’n jack even vertelt dat mensen levend moeten blijven. Mocht je het vergeten. Nou, weet je wat. Ik vind het tijd worden. Check de achterkant anders ff:

Hoe cool? Het blauwe gedeelte van het jack heeft dus echt een hele andere look dan het witte deel. Wit is meer vredig en liefdevol en blauw is echt stoer homies alles. Zo zie ik het. Eén ding is in ieder geval zeker: dit jack valt op. Loop je hiermee op straat dan ben je niet te missen. Ook kopen? Klik dan hier. Het is één maat voor iedereen en kost €16,71. Ik ben in ieder geval blij met wéér een statement item in mijn kast. Wat vind jij ervan? Laat het weten in de reacties!

2 Reacties

    • 5 november 2017 / 18:38

      Thanks! Wel hè? Zie dat steeds vaker verschijnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.