OUTFIT: Summer with ToSave.com

Toen ik een mailtje ontving van ToSave.com kon ik mijn geluk niet op: ik zou een aantal kledingstukken mogen uitkiezen om een outfit van te maken. Mijn eerste fashion samenwerking! Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Dus ik ging op zoek naar wat leuke items.

ToSave.com heeft super goedkope musthave fashion items. Oprecht wel even het bekijken waard. Daarom leek het me ook leuk om deze webshop met jullie te delen en zelf een goede toevoeging aan mijn kledingkast te kiezen. Na drie keer items te hebben gekozen die uitverkocht waren, had ik eindelijk items gevonden die wel op voorraad waren. Ik koos voor de ripped pants in het zwart en het cropped shirt in het wit. Na een paar weken was daar dan eindelijk mijn pakketje.

Ehm, let’s state the obvious: deze outfit is wel héél cropped. Zelfs ik ben ineens heel bewust van mijn lichaam, vooral door de top. Deze is ook niet wit, zoals ik had besteld. Ik ontving de kleur abrikoos. Nee, daar ben ik niet honderd procent tevreden over en hoe eng dat ook is om toe te geven bij een samenwerking, ik ga jullie niet voorliegen. Het is gewoon té klein. Zowel de broek als de top. En dat is niet zoals het op de webshop leek. Let wel even op: de top hoort ‘cropped’ te zijn, ze zijn er alleen een beetje mee doorgeslagen. Met gewone t-shirts kan dit weer anders zijn.

Toch ben ik ook weer wel een beetje verliefd op de top, het geeft me af en toe een beetje het idee alsof ik een celeb ben. Maar daar heb je zo weinig aan als je ‘m alleen thuis voor de spiegel durft te dragen ;-). Als je een korter bovenlichaam hebt dan ik, dan moet het je nog best kunnen staan met een hoge taillebroek hoor, dus dan zou ik ‘m wel aanraden. Draag voor de zekerheid wel even een bandeau top eronder, want toen ik dit niet deed heb ik een aantal bijna-flash ervaringen gehad en het stofje schijnt daarnaast ook door.

Een beetje een haat-liefdesverhouding heb ik dus met deze outfit: ik voel me soms superhot erin, maar ik zou er de deur niet mee uitgaan. Eigenlijk wel duidelijk dus. Toch houd ik me aan mijn kant van de samenwerking en heb er een outfit mee online gezet, zo erg is ‘ie nu ook weer niet en eigenlijk ben ik best blij met de foto’s. Zolang ik mijn armen voor m’n buik heb, is deze outfit eigenlijk gewoon wel leuk.

De broek is meer naar mijn zin dan de top, hoewel ook deze wel duidelijk te kort is. Ik krijg van veel mensen te horen dat ‘ie best moet kunnen in de zomer, maar dat moet ik nog even bedenken. Met mijn roze trui erover staat ‘ie best leuk, kijk maar:

Kortom: deze outfit zou een paar maten groter superleuk zijn geweest en dat had best even op de webshop mogen staan. De top komt maar net over mijn borst en daar voel ik me nu eenmaal niet helemaal confident bij. Met een trui staat de broek wel weer leuk, maar dan ga ik toch liever voor een broek die wel tot mijn enkels komt. 

Ohja, ToSave vroeg me ook nog hun andere website te benoemen: Beauty In Hair. Deze webshop is helemaal gericht op haarmode, mocht je hier geïnteresseerd in zijn.

9 Reacties

 1. 12 mei 2017 / 08:30

  Ik snap dat je je er toch niet helemaal lekker in voelt. Maar: het is en blijft je eerste samenwerking met een webshop en daar mag je toch best trots op zijn! Ik ben jaloers, haha!
  Demi schreef laatst…3 INSPIRERENDE INSTAGRAMACCOUNTSMy Profile

  • 12 mei 2017 / 11:22

   Hahaha, met een fashion webshop in ieder geval ja! Volgende keer toch iets betere afspraken maken

 2. 12 mei 2017 / 13:05

  Tof dat je je mening geeft en eerlijk bent! Dat mag ook gezegd worden. Ik snap dat je je niet helemaal top voelt in deze outfit, door hoe cropped het shirt vooral is. Ik vind de broek en het shirt wel gaaf staan bij jou, maar begrijp ook wel wat je bedoelt met dat je beide kledingstukken liever wat groter had ontvangen. Toch stoer dat je foto’s hebt gemaakt en het online hebt gezet!!
  Sandra schreef laatst…Minimalisme | Mijn visie & hoe ik dit toepas in mijn levenMy Profile

  • 12 mei 2017 / 13:52

   Haha ja het is écht zo’n “het gaat wel maar liever niet” :’)

  • 13 mei 2017 / 17:28

   Dankjewel! Haha, ja ik ook als ‘ie iets langer was maar mijn beha komt er onderuit zodra mijn armen iets de lucht in gaan. Vind ik dan net weer het andere uiterste

 3. 13 mei 2017 / 17:02

  Ten eerste: deze kleur staat je heel mooi, en wit maakt iedereen bleek dus misschien moet je het maar positief zien dat je de kleur ‘abrikoos’ hebt En verder: jammer dat je shirt / trui zo kort is. Ik heb ook ooit een veel te korte crop top gekocht, die echt een jaar in de kast heeft gelegen. Maar nu, opeens, had ik ‘m nodig: je ziet hem binnenkort op m’n blog met een doorzichtige top erover. Als ik het niet vergeet zal ik ook nog wel een apart fashion artikel schrijven over te korte topjes
  Eva schreef laatst…Een app downloaden als de opslag van je telefoon vol is | #Lifehacks on fridayMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.