Outfit: Roses are red…

Yasss, nog een zomeroutfit online! Deze jurk mocht ik uitkiezen bij Romwe, superleuk! Het is een ideale, originele jurk om simpel te stylen tot een echte vakantielook. Kan niet wachten tot ik in Spanje zit! Omdat ik zo blij ben met hoe de foto’s zijn geworden, hierbij een overload aan beeldmateriaal.

De laatste tijd wil ik nóg meer originele kledingstukken aanschaffen. Kledingstukken die je niet iedereen ziet dragen. Daarvoor zit je natuurlijk goed bij de jurken van Romwe. Helaas is deze jurk niet meer te koop, maar er zijn genoeg andere toffe jurken waar je uit kunt kiezen: stuk voor stuk echt uniek en origineel.

Ook als ik geen samenwerking met Romwe had, zou ik het volgende zeggen: het liefst zou ik heel de webshop leegkopen. Want for realz: ik ben helemaal dol op die musthave statement looks die je ermee kunt creëren. Dit jurkje is nog vrij basic, maar toch denk ik dat niet iedereen zo’n opdruk zou dragen. Ik heb mijn favoriete vakantielook dus al gevonden! Voel me er zelfs een beetje sporty in (IK?!).

Het jurkje is wel vrij kort, moet ik er even bij zeggen. Je kunt bij de producten kijken naar de afmetingen van het product hoor, dus ik heb hier zelf voor gekozen. Sowieso draag ik altijd broekjes onder jurkjes (sorry guys) en met een wit broekje kan dit jurkje ook gewoon prima als ‘lang t-shirt’ gelden.

Ik voel me in ieder geval een mega babe in dit jurkje. Mocht ‘ie ooit nog online komen: je kunt hier klikken om te kijken of ‘ie weer online staat. Hij kostte ongeveer €13,35. Sowieso is alles héél goedkoop op Romwe, maar ik zou je wel aanbevelen om dan meteen een grote bestelling te doen ivm. de verzendkosten. Vind dit zelf weleens zonde als ik maar één product bestel. Gelukkig is het wel altijd de moeite waard want de items vallen nooit tegen.

 

4 Reacties

  1. 13 juni 2017 / 23:33

    Leuke foto’s! Ik ga eens neuzen op de website want ik ken het nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.