OUTFIT: Mickey Mouse meets Teddy Coat

De meeste items die ik koop zijn te zien in shop(v)logs op mijn YouTube-kanaal, maar het kan natuurlijk zijn dat je soms iets mist. Zoals m’n shirt met Mickey Mouse boobs, mijn nieuwe Teddy Coat of de vlog waarin ik een lakleren rok koop. Kan natuurlijk gebeuren, daarom plaats ik af en toe ook nog wat kekke foto’s op Instagram en op SMPLE. In deze post dus een overdosis aan outfit inspiratie met de drie nieuwste aanwinsten in mijn kast.

Laten we even beginnen met het t-shirt. Zit een heel verhaal achter. Lang verhaal kort: ik ging op stap en ik had niks om aan te trekken. Heb je weleens. En heel af en toe, vooral als ik op zoek ben naar impulsaankopen, ga ik nog naar de Primark. Want een fortuin uitgeven aan iets om even snel in te stappen is ook weer zoiets. Toen kwam ik dit shirt tegen voor 5 euro in de sale. Denk dus ook niet dat deze nu nog te koop is, maar wel dat ik ‘m vaker ga dragen dan ik dacht. Ik draag ‘m niet alleen leuk op een rokje, maar ook bijvoorbeeld met een tuinbroek zoals hierboven… en beneden.

De tuinbroek kocht ik ook een eeuwigheid geleden bij Coolcat. Ik voel me zo lekker tomboy erin, zeker met een funny tee eronder. Eigenlijk draag ik de tuinbroek veel te weinig hoor. Krijg ook altijd opmerkingen van mannen dat ze dat hélemaal niet sexy vinden. Geeft niks, ik vind het leuk. De dag waarop ik bovenstaande outfit droeg had ik trouwens ook nog een serieus gesprek. Vond het zo gek om binnen te lopen en mezelf te introduceren als ‘Evelien met twee muizen op d’r tits’. Toen heb ik er dus maar gewoon makkelijk even een trui over aangetrokken. Weg waren de Mickey boobs en zodra het weer tijd was om ze te shinen kon de trui weer makkelijk uit.

Maar ik droeg het shirt dus niet alleen met een broek, ook met een rok. Deze komt nog eens terug in een uitgebreide outfitpost hoor (want hier zie je er niet alles van) maar ik kocht deze bij de H&M voor €29,99. Was leuk met mijn giftcard, kun je dus allemaal zien in die vlog waar je in de inleiding op had kunnen klikken. Doe anders ff? Hier kun je ‘m online shoppen als je ook zo gek bent op de nieuwe lakleren trend. I know I do. En natuurlijk is er nog één item om te bespreken na al dit geklets…

Want hoe vet is deze jas? Ik voel me er net een teddybeer in en werd toevallig deze dag ook gespot in de stad door een Twittervriendin (ja, Twitter is nog levend) die m’n jas ook zo heerlijk eruit vond zien. Je kunt ook niet echt om deze Teddy Coat heen, wat natuurlijk de reden is dat ik er gek op ben. En omdat ‘ie zo zacht is. En bruin. En ik ben een teddybeer erin. De schoenen heb ik overigens van Primark omdat ik daar cheap ass schoenen koop die na een halfjaar eigenlijk alweer versleten zijn. Shame on Evelien. Hoe dan ook: de jas was een investering (voor mama, hihi) en koop je hier voor €119,95. 

Dat is dan weer de outfit waar ik op het moment de straten mee onveilig maak. Wat is jouw favoriete item? Let me know in de reacties!

2 Reacties

    • 25 oktober 2017 / 19:47

      Ooooh ik vind de blauwe variant ook zó leuk idd! Love it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.