Outfit: Gucci Loafers & Mom Jeans

Outfit: Gucci Loafers & Mom Jeans

Photographed by: Dianne Buenen Photography

Lees hier meer over de Gucci Look a Like Loafers
Ik kocht deze furry loafers zonder een idee te hebben hoe ik ze kon combineren. Na enig onderzoek (lees: Pinterest uitpluizen) zag ik dat je loafers perfect kunt combineren met een boyfriend of mom jeans. Mocht ik nu net een nieuwe mom jeans in de kast hebben hangen! Zo ontstond deze outfit.

Mom Jeans: Pull and Bear (lookalike shop je hier)
Loafers: ROMWE
Shirt: Hema
Jacket: H&M


Je kunt wel stellen dat ik dolenthousiast ben over deze outfit. Sommige mensen kunnen nogal sceptisch reageren wanneer ze deze schoenen zien, maar gecombineerd tot deze outfit kun je niet anders dan toegeven dat het echt vet staat. Ook mijn allereerste mom jeans bevalt supergoed. Wat zitten die comfi & hebben ze een leuke look zeg! Ik twijfelde eerst nog of ik deze zou kopen (tijdens de Black Friday, terwijl ik in de klas zat) omdat de broek vrij kort is, maar toen mijn docent (!) aangaf zulke ‘hoogwater broeken’ leuk te vinden en grappend toestemde dat ik een extra punt zou krijgen als ik deze de volgende week droeg, kon ik niet anders dan de broek kopen. Best choice ever!

12 Reacties

 1. 27 januari 2017 / 11:10

  Staat je heel leuk! Ik vind je mom jeans zo leuk, moet er echt snel eentje halen!

 2. 27 januari 2017 / 13:11

  Wauw, wat een toffe schoenen <3. En een mooie combi ook zo. Ha, yes voor Pinterest uitpluizen naar inspiratie voor outfits! Dat komt me heel bekend voor :).

  • 27 januari 2017 / 13:51

   Thanks! Hahaha, echt ideaal want ik besefte pas na de aanschaf van deze loafers dat ik geen idee had hoe je ze kunt combineren :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.