Outfit: Oversized with Feathers!

Hoe style je een oversized zwarte pantalon met wijde pijpen? Dat is best een uitdaging. Nou, ik heb het antwoord gevonden: met een oversized blouseje erin! Met deze outfit laat ik je zien hoe superstoer dat eruit ziet..

Zoals je kunt zien, heb ik de blouse voor de helft in mijn broek gestoken. Dit is iets wat ik sinds kort doe en ik vind het een supertof effect hebben. De blouse komt van Loavies, maar is helaas niet meer te vinden in de collectie. Hoe dan ook laat het wel zien dat een oversized blouse tof kan staan op een oversized broek.

De broek komt ook van Loavies. Ik wilde deze al lange tijd hebben, maar toen ik ‘m eenmaal had wist ik niet hoe je deze het beste kunt stylen. Gelukkig heb ik daar inmiddels antwoord op.  Je kunt de pantalon hier kopen in de sale voor €15. Wees er snel bij want ze zijn bijna uitverkocht! Mocht je nu net de pech hebben dat de broek niet meer in jouw maat te koop is, neem dan het stukje inspiratie mee en koop de broek ergens anders joh. Bijvoorbeeld hier of hier!

P.S. je had deze outfit al gezien kunnen hebben op mijn Instagram!

12 Reacties

  1. 28 februari 2017 / 10:44

    Super toffe look! Oversized + oversized, ik vind het helemaal mooi :). Leuke print ook, op je blouse!

    • 28 februari 2017 / 13:56

      Leuk hè? Hele nieuwe combinatie voor mij en I luv it! Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.