OUTFIT: Denim on Denim

Vandaag een nieuwe outfit waar ik me helemaal de bomb in voel. Het is een look waar ik denim combineer met -jawel- denim om zo een superstoere outfit te creëren. Het is een perfecte outfit voor die dagen dat het weer nét te warm is voor een jas en te koud om zonder jas naar buiten te gaan. Die dagen komen vaak genoeg voorbij de laatste tijd. Ideaal dus!

Zonnebril: Primark
Denim jack: Romwe (klik)
T-shirt: Hema
Jeans: Romwe (klik)
Shoes: Primark

De combinatie van denim op denim zag ik een tijdje geleden bij een vriendin en ik werd verliefd op de combinatie. Ze droeg twee denim stoffen die precies op elkaar leken. Ik besloot dit ook te proberen toen ik van Romwe een aantal producten mocht uitkiezen. De stofjes bleken helaas anders uit te vallen dan op de foto. Heel erg anders. Toen ik dit zag werd ik even wat minder blij, maar toen ik de items aantrok was dat al snel weer voorbij. Ik vind deze kleur nóg beter bij de broek passen, het jack lekker zomers en ondanks de verschillende kleuren, matcht het ook nog eens supertof! Me likey! 

Ik ben nooit zo’n denim jack meisje geweest, maar daar is nu verandering in gekomen. Ik voel me superhip als ik met deze outfit de stad verover. Kleine sidenote: de zakken in het jack zijn dichtgenaaid en de broekzakken zijn niet al te groot. Ook zijn mijn schoenen van Primark niet meer zo wit als ze waren, maar ik loop er nog steeds zo graag op! De zonnebril komt dus ook van Primark en kostte maar €3,00. Ik vind een grijze zonnebril echt een toevoeging aan je accessoires.

Nou ja, ik kan het wel blijven zeggen maar volgens mij is het duidelijk dat ik gek ben op mijn nieuwe denim on denim outfit. Het jack kost €22,30 en de broek €16,95. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alleen voor het jack of de broek te gaan wanneer je niet zo van de combinatie houdt. De broek is ook superleuk met alleen een basic tee erin en het jack kan natuurlijk overal bij! Ik ga deze outfit in ieder geval nog lang met een blij gezicht dragen!

Disclaimer: deze outfit is gemaakt in samenwerking met Romwe, ik ga alleen fashion samenwerkingen aan wanneer ik ook daadwerkelijk iets op de webshop zie dat ik zelf zou willen kopen en mijn mening blijft hetzelfde. Net zoals in deze outfitpost zal ik het vermelden wanneer iets tegenvalt, zoals dit keer de kleuren in eerste instantie. Voor mij is het supervet dat ik mag samenwerken met Romwe, want hier kocht ik van tevoren al graag mijn kleren! Yay!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.