#OOTD: Gotta love the mom jeans

Misschien kennen jullie mijn mom jeans al van de outfit met mijn fake Gucci loafers. Toch gaat die post meer over de schoenen dan over de broek en dat is zonde want guys, deze mom jeans is mijn leven. Ik kocht ‘m bij Pull & Bear en kan niet meer zonder. Ik ben echt verliefd op het model van een mom jeans!

Wat je ook draagt, een mom jeans tilt het naar een hoger niveau. Hoe basic je top ook is, het maakt je look niet basic als je er een mom jeans onder draagt. Let’s face it: mom jeans make everything better. Met een heerlijk denim stofje en de lekkerste vierkante billen die je kunt voorstellen, is ‘ie gewoon onmisbaar.

Ik match de mom jeans hier met simpele witte sneakers van de Primark en mijn witte gebreide trui van de H&M. Super basic, maar ook weer helemaal niet want (moet ik het nog zeggen?): de mom jeans! Ik kan dus zeker niet meer zonder, terwijl ik nooit gedacht had dat ik er zo gek op zou zijn.

Heb jij er al een gekocht? Laat het weten in de reacties! Zo niet, kopen!

20 Reacties

 1. 10 april 2017 / 11:42

  Ik kocht een mom jeans bij Bershka en sindsdien ben ik ook echt obsessed! De ideale combinatie tussen een jeans die je een mooi figuur geeft en ook nog een super comfortabel is!
  Laurine schreef laatst…5 lente-blijmakersMy Profile

  • 10 april 2017 / 17:43

   Dankjewel! Kunt het altijd eens proberen, in een kleedhokje met goed licht

 2. 11 april 2017 / 17:57

  Wat staat zo’n mom jeans jou goed! Ik ben jaloers, haha!

 3. 15 april 2017 / 20:41

  Wauw, die staat je super zeg! Helaas vind ik mom jeans op de een of andere manier niet heel tof bij mij staan, ondanks dat ik ze vaak genoeg heb gepast..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.