#OOTD: Even bijtanken…

Met de zomerse temperaturen die de afgelopen weken voorbijkwamen, mogen we eigenlijk helemaal niet klagen. We konden allemaal even vitamine D bijtanken als het ware (you get it?) Als je goed kijkt zie je dat zelfs mijn benen verkleurd zijn van wit naar iets-minder-wit. Het was een goed moment om de items in mijn kast tot nieuwe zomeroutfits te combineren. Zie hier mijn kinda-sporty look voor de zomer.

 

Het witte broekje heb ik al eeuwen, kan er ook weinig interessants over vertellen want het komt niet van een duur merk maar van zo’n onbekend merk. Miss Stella geloof ik. De top heb ik daarentegen laatst gekocht bij de H&M. Hij valt wat langer uit en is niet alleen leuk te combineren met een short, maar ook met een lichte spijkerbroek. Het allertofst is om dan ook nog een roze accessoire toe te voegen. Ik had een roze fluffy bolletje aan mijn tas hangen die er supertof mee matchte, maar die is helaas op straat gevallen en verdwenen. RIP.

 

Ik voel me echt best wel sporty in deze outfit en geloof het of niet, witte broeken laten mijn benen bruiner lijken! Misschien omdat je mijn huid dan daadwerkelijk kunt vergelijken met ‘echt wit’. Het enige wat nog bij de outfit hoort zijn witte sneakers (gekocht bij de Primark, daar zijn ze vaak te koop voor een prikkie) en een hippe zonnebril. Ik ben helemaal gek op mijn zilveren en heb besloten dat zilveren zonnebrillen nu helemaal de bomb zijn. Deze kocht ik overigens ook bij Primark!

Wat vind jij van de outfit? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.