My Outfits in Rome

De afgelopen dagen bracht ik door in Rome, also known as het allermooiste stadje ever! Ik viel spontaan voor de mooie straatjes en gebouwen die natuurlijk meteen geschikt waren als achtergrond voor outfitfoto’s. Dat is dan ook meteen wat ik gemaakt heb. Dit zijn de twee favoriete outfits die ik droeg in Rome.

Leather Jacket – H&M; Top – ROMWE; Ripped Jeans – Abercrombie & Fitch; Shoes – Fake Nike Air Max.

Dit is met stipt mijn favoriete look. Dit roze topje kocht ik vlak voor mijn vertrek bij ROMWE en ik vind ‘m superfancy staan met dit leren jack erover. Een ripped jeans en hippe shoes eronder en de outfit is compleet. Samen met mijn nieuwe, zilveren zonnebril van Primark waan ik me net een celebrity in deze outfit. De dag van deze outfit bezocht ik de Trevifontein en sprong ik op een Hop On – Hop Off bus. Dat kun je zien in mijn Rome First Impression Video hieronder. 

Outfit 2 staat onder de video.

De tweede outfit die ik gedragen heb, straalt weer heel iets anders uit. Deze top kocht ik op de mannenafdeling van Primark en ik ben er sindsdien helemaal gek op. Hij geeft alles een hippe, stoere look en staat perfect op mijn mom jeans. Kijk maar:

By the way: hoe cute zijn de Vespa’s op de achtergrond? Ik wil die voorste zó graag, maar let’s be honest: ik zal er nooit op durven rijden. Toch wil ik ‘m. Als decoratie dan maar Ik draag overigens witte schoenen die ook van Primark komen. Hoewel ik helemaal niet zo vaak kleren koop bij de Primark, weet ik er altijd juweeltjes uit te halen. Ik draag deze sneakers en de top dan ook veel te vaak.

Top – Primark, Broek – Pull&Bear; Schoenen – Primark.

Tenslotte wil ik jullie graag nog even wijzen op mijn bruine benen. De hele dag in de zon liggen en wandelen in Rome zorgde namelijk voor best een kleurtje! Het is alleen een beetje jammer dat het bedekte deel van mijn benen niet bruin werd en ik er de opvolgende dagen bijliep met een half-gekleurd been :’)

Welke outfit is jouw favoriet? Laat het weten in de reacties. Check voor meer foto’s van Rome mijn Instagram.

10 Reacties

 1. 30 april 2017 / 09:58

  Wat een leuke outfits! Ze staan je allebei zo leuk! Oh, en ik wil zo graag nog een keer naar Rome.. Al helemaal nu ik je foto’s en video zie, haha!

  • 30 april 2017 / 12:46

   Thanks! Hahaha, ja het is er in ieder geval mooi genoeg

 2. 23 mei 2017 / 16:21

  Wauw, super mooie foto’s. En die ripped jeans van Abercrombie. Zalig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.