Klaar voor de zomer met ROMWE

Oh-em-gee jongens: ROMWE heeft echt de allergrootste sale ever en ik zou geen goede vriendin zijn als ik dat niet met jullie allemaal zou delen, toch? Om het shoppen nóg makkelijker voor je te maken heb ik meteen mijn favorieten uitgekozen. Met deze tops ga je zeker goed voorbereid de lente en zomer in.

Nee maar echt, ROMWE heeft dus écht een huge sale. De kortingen lopen casually op tot tachtig procent en daar word ik nou blij van. Tijd om de webshop eens onder handen te nemen en mijn favo’s te kiezen. De items die ik heb uitgekozen zie je hieronder. Onder de foto kun je meteen klikken naar de link van jouw favoriete item. 

Ik koos onder andere voor een top met een badass look (top 1): het lijkt op het eerste gezicht zo’n band shirt waar iedereen gek op is, maar wanneer je een tweede keer kijkt zie je dat het net wat anders zit: dit shirt gaat over de shopaholic tour. Een lekkere girly touch dus, love it! Daarnaast heb ik ook een pink velvet top gekozen (top 3). Ik ben helemaal gek op deze tops en vind ze supersexy, maar heb er zelf nog geen in de kast hangen. Dit lijkt me een goede eerste! Ook de top met Rocket Fries (top 6) heeft mijn hart gestolen. Ik ben dol op frietjes, as you might have noticed, en ik vind de arcady-look van deze rocket fries extra tof. Om het af te sluiten deel ik een denim jumpsuit die niet mag missen in je kast. Hoe tof is deze? Je kan ‘m naar elke gelegenheid dragen en hij is casual yet chic. Shop de items allemaal door op de links onder de foto te klikken!


(1) Black Letter Print Crop T-shirt; (2) Cactus Embroidered T-shirt; (3) Pink Velvet Cami Top; (4) Love Gesture Print Ripped T-shirt; (5) Color Block Dip Hem T-shirt; (6) Chips Print T-shirt; (7) Straps Vertical Striped Ripped Denim Jumpsuit.

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *