#OOTD & How to style: Vogue Tee 2017

Heb jij de Vogue Tee 2017 kunnen bemachtigen? Het t-shirts dat Vogue één keer per jaar bij hun tijdschrift voegt? Dé musthave? Ik wel. Inmiddels heb ik meerdere outfits bedacht met dit shirt en ik ben zelf helemaal verliefd op welke looks je ermee kunt creëren. Dus ben je op zoek naar inspiratie wat te doen met de Vogue tee? Dan zit je hier goed!

Een aantal maanden geleden was ik door Instagram aan het scrollen toen ik stuitte op een foto waarop iemand een oversized sweater combineerde met een rokje. Ze droeg alleen, anders dan andere mensen doen, de sweater over het rokje. Dat had een unieke, badassnonchy look waardoor ik meteen geïnspireerd was. Toen ik combinaties bedacht met het Vogue t-shirt, dacht ik hieraan terug. Vandaar de reden om een rokje onder mijn shirt te dragen. Ik bedacht dat het bruine rokje in mijn kast wel leuk zou matchen en dat bleek inderdaad een droomcombinatie. Dit rokje komt van H&M, ik heb het eeuwen geleden gekocht.

Het resultaat is wat ik vind een leuke nonchy look, voor op warme dagen waarop je zonder jas naar buiten mag. Neem dan ook meteen een lekker koud drankje mee, zoals de nieuwe lemonade van Mcdonald’s (maar echt, zo lekker verfrissend en heel Instagram-worthy). Op dit moment is deze outfit dus een echte fave bij mij, maar je kunt ‘m natuurlijk op nog veel meer manieren stylen. In deze video laat ik je in één minuut, nog drie andere manieren zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.