How to style: Jumpsuits

Ben je net als ik helemaal gek op jumpsuits? Dan heb je er vast een paar in je kast hangen. Na de aankoop van mijn laatste, zilveren jumpsuit begon ik na te denken over het stylen van deze cuties. Ik droeg ze namelijk vooral superbasic met maximaal een riem eromheen. Na een speurtocht op Pinterest kwam ik erachter dat je jumpsuits veel leuker kunt dragen.

Ken je die jumpsuits met spaghettibandjes? Iedereen draagt er een witte tee onder. Na mijn grondige analyse van meerdere Pinterest pagina’s stuitte ik echter op een nog toffere look: een coltrui eronder! I’ll be honest: hier stopte mijn zoektocht. Maar toen ik een idee voor een nieuwe video moest bedenken, dacht ik weer terug aan mijn jumpsuits en ik besloot een ‘How to style Jumpsuits’ video te maken. Zo bedacht ik nog twee manieren om je jumpsuit te dragen en ik verwerkte het in deze video:

Mijn allereerste échte fashion video! Toegegeven: er is ruimte voor verbetering, maar ik vind de looks in ieder geval wel heel tof! Wil je nu meer van dit soort video’s zien? Abonneer dan zeker op mijn kanaal. Klik hier en vervolgens op de rode abonneer knop. Dat wordt zeker gewaardeerd!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.