Gucci Look a Like: Black Rose Embroidered Loafers


Yasss, ze zijn binnen! Afgelopen week bestelde ik deze toffe Gucci Loafer look a likes en ze zijn precies zoals ik me had voorgesteld. Heel chic, super schattig en lekker furry. In deze review lees je er meer over.

De aanleiding voor mijn aankoop was deze blogpost op The Beauty Blog NL van Kimberly. Zij bestelde een paar Gucci Look a Likes en wees mij zo op het aanbod van de webshop ROMWE. Ik wilde al een tijdje Gucci Loafers aanschaffen, namelijk die van Anna Nooshin, zie hieronder.

Eenmaal op de webshop zag ik de (neppe versie van) Anna haar loafers ook staan. Dat was het moment dat ik even bij mezelf te raad ging, voordat ik impulsief afgerekend had. Ik besloot toen dat ik de gouden schoenen zou laten staan en koos voor een subtielere variant: de Black Rose Embroidered PU Fur Trim Loafer Shoes. De roos sprak me enorm aan en ik vind de ‘ketting’ hierover een hele mooie toevoeging.

Mijn schoenmaat hangt vaak tussen de 39 en 40, dus schoenen bestellen doe ik altijd met een wilde gok. Ik koos voor maat 39 en dit was de beste keuze, bleek toen ik ze binnen kreeg. Ik heb zelfs nog ruimte over. Deze furry shoes zijn heerlijk zacht en warm vanbinnen, waardoor ze super comfortabel zitten. Verder zijn ze precies zoals staat op de webshop, en valt er dus niets tegen. De kwaliteit is echt een 10+ waard. Ook kopen? Je kunt de Loafers hier bestellen voor €32,82.

Al met al ben ik in ieder geval extreem blij met deze nieuwe aanwinst, nu moet ik er nog een outfit mee bedenken Wanneer dat gelukt is, zien jullie het natuurlijk meteen.

10 Reacties

  1. 11 januari 2017 / 04:09

    Ik wil je ze aaien. Was dat raar? Ja hè.

    • 11 januari 2017 / 12:21

      Sher, wil je mij nou aaien, of de schoenen? Heel verwarrend dit. Either way wil ik je graag uitnodigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *