Deze fashion blogs moet je volgen!


Als ik een fashion blog ontdek die geschreven wordt door iemand met een unieke, gewaagde stijl dan klap ik drie keer in mijn handen. Zo inspirerend! Nu is dat best moeilijk te vinden, iemand die het écht niet save speelt. Dus maak ik het voor jullie even makkelijk en zet ik drie fashion blogs op een rijtje die je moet volgen.

The Beauty Blog
Kimberly heeft de tofste outfits die je altijd kunt dragen. Haar outfits zijn comfy yet fashionable en girly yet tough. Kimberly zelf is ook een hele leuke, aardige meid. Klik hier om naar haar blog te gaan, totally worth it!

Carmen Mattijssen
Ik volg niemand die gewaagdere outfits draagt dan Carmen en dat is nou precies waar ik van houd. Het feit dat zij laat zien dat een visnet panty onder een ripped jeans heel gaaf is, maakt dat ik dit ook wil doen. Carmen verdient heel veel volgers, dus check haar website zeker even en klik hier.

By Isabeau
Misschien ken je Isabeau al van Instagram, want daar heeft ze meer dan 12.000 volgers op. En terecht: Isabeau is een supermooie meid met een kledingkast waar menigeen jaloers op zal zijn. Ze weet haar outfits rondom statement items te bouwen zoals ik dat ook graag doe en creëert zo de tofste looks. Klik hier voor haar blog.

Dit zijn drie fashion blogs waar ik dol op ben. Vergeet ook niet op mij te abonneren als je dat nog niet gedaan hebt, er komen toffe dingen aan in de nabije toekomst! En volg me op Instagram voor nog meer outfits.

Loves,

Evelien

7 Reacties

  1. 26 februari 2017 / 13:51

    Oeh gaaf kende deze nog niet! Dankje voor de tip meid! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.