Copy the Style: Victoria Justice

Victoria Justice was een van mijn eerste stijliconen vanaf het moment dat ik Victorious keek als scholiertje. Inmiddels heb ik er veel meer, maar Victoria blijft de meest badass looks ever creëren. En nu kun je deze namaken. Ik vertel je namelijk precies wat je nodig hebt voor deze outfit en waar je het kunt vinden.

Met alleen maar items van Mostwantednl (scheelt weer in verzendkosten) kun je deze look makkelijk namaken. Laten we van beneden naar boven gaan, omdat het duidelijk is dat de top & jack hier de outfit maken. Hieronder zie je de items die je kunt gebruiken.

De schoenen die Victoria draagt zijn stoere veterboots, die wel iets weghebben van regenlaarsjes. Ik vond deze boots bij Mostwantednl met een matte afwerking voor €34,95. Ze voegen dezelfde stoere uitstraling toe aan je look. Daarboven draag je een zwarte skinny jeans, die kost €39,99. Onder het jack draagt Victoria een grijze sweater. Ik zag deze toffe sweater met ‘I feel like Kylie’ en kon ‘m niet laten staan. Deze koop je voor €34,95. En daarboven draagt Victoria een denim bomberjack, maar niet zomaar één…

Die van Victoria is namelijk handmade door het Instagram account (en de webshop) Sophodes. Maar aangezien dat best wel prijzig is (denk aan honderden tot duizend euro’s), vond ik een leuk alternatief waar je eventueel zelf nog op kunt schilderen. 

Kijk dan hoe leuk, met dreamer achterop! Mocht je nou echt meer kleur willen, dan kun je dat altijd zelf nog toevoegen. Dit jack kost namelijk €59,99 en dat is veel minder dan het originele jack dat minimaal 400 euro zou kosten. Van de voorkant creëer je nog steeds dezelfde look als Victoria en zo is die helemaal compleet.

Met deze items creëer jij zeker de look van Victoria Justice. Het totale kostenplaatje is dan €169,88. Hiermee sla je meteen de musthave denim jack & veterboots in voor al je andere outfits. Call it an investment

4 Reacties

  1. 12 maart 2017 / 00:58

    Love it! Super gaaf stijlje dit
    Wat heb je een leuke blog! Liefs, Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.