Copy The Style: Romee Strijd

Wie is er niet dol op Romee Strijd? Deze Angel is niet alleen bloedmooi, maar deelt sinds kort ook de interessantste flarden van haar leven in vlogs. Daarin zie je ook de steeds weer indrukwekkende outfits die ze draagt: no doubt about it, als Romee op straat loopt kijkt iedereen om. Hoog tijd om te kijken hoe we er ook zo fabulous uit kunnen zien als Romee op de foto hierboven.

Ik heb geprobeerd de look na te maken met alleen maar items van één webshop: mijn grootste ergernis aan samengestelde outfits is namelijk dat er nog tonnen aan verzendkosten bovenop komen. Daarom haal ik mijn items meestal van MostWantednl: een webshop vol trendy items. En ik word niet eens gesponsord om dit te zeggen

Ook dit keer vond ik weer wat items om de look van Romee mee na te kunnen maken. Beginnend met de destroyed jeans van Romee. Die koop je hier voor €29,95. Erbovenop draag je een blouse, waarvan je één helft over je schouder draagt voor die nonchi look. Koop deze blouse met leuke details (zodat je er ook de show mee steelt wanneer je ‘m gewoon draagt) hier voor €39,99. Draag witte sneakers van Nike eronder, of kies voor deze simpele sneakers voor €29,99. Het enige wat je nog nodig hebt is een goed pakket accessoires. Kies voor een gouden (of andere felkleurige) zonnebril en een subtiele, maar toch aanwezige ketting. De zonnebril hierboven koop je hier voor €9,95 en de ketting koop je hier voor €19,95.

Met deze items zie je er nonchalant & trendy uit, net als Romee. Dit alles kost je €129,83 exclusief verzendkosten, maar je kunt er wel weer even mee door. Natuurlijk kun je als je ergens op wilt besparen de broek ook skippen en een oude spijkerbroek zelf molesteren ;-) 

2 Reacties

  1. 16 oktober 2017 / 10:31

    Super leuk om dit zo te doen! En inderdaad handig om alles uit 1 webshop te halen, ik heb ook een hekel aan al die verzendkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.